Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati popravnog parcijalnog ispita (30.01.2020.) i prijedlog konačne ocjene

Ime i prezime Položeni parcijalni
ispit
Popravni parcijalni ispit Konačna
ocjena
Ocjena Bodovi Ocjena
Ivan Pehar Dovoljan (2) 34,85 Dobar (3) Dobar (3)
Iva Sablje Dovoljan (2) 28,75 Dovoljan (2) Dovoljan (2)
Mateo Radić Vrlo dobar (4) 39,65 Vrlo dobar (4) Vrlo dobar (4)

Studenti koji su položili Kemiju hrane preko parcijalnih ispita a zadovoljni su ocjenom, neka prijave ispit
u sustavu kako bi im se upisala ocjena.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje:
Izvrstan: 45 – 40,5
vrlo dobar: 40,4 – 36
dobar: 35,9 – 31,5
dovoljan: 31,4 – 27

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh