Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Prehrambena tehnologija Modul: Opća mikrobiologija
Mostar, 14.1. 2020.
OCJENE IZ MODULA “OPĆA MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE 2. GODINE STUDIJA SMIJER Prehrambena tehnologija, akademska 2019./2020.
Red. br.: |
Prezime i ime |
1. parcijalni (bodovi) |
2. parcijalni |
1. |
Alerić, Jelena |
22/35 |
22,5/35 |
2. |
Arapović, Martina |
30.5/35 |
32/35 |
3. |
Artuković, Lara |
25/35 |
24/35 |
4. |
Bošković, Laura |
NPI |
NPI |
5. |
Buha, Jelena |
25/35 |
21/35 |
6. |
Ivanković, Monika |
22/35 |
|
7. |
Jukić, Marina |
14,25/35 |
|
8. |
Lasić, Petra |
21/35 |
13,5/35 |
9. |
Lučić, Lea |
23/35 |
18/35 |
10. |
Sesar, Luca |
26,5/35 |
|
11. |
Šarac, Paula |
23,5/35 |
|
12. |
Šimunović, Anamaria |
25/35 |
22/35 |
13. |
Šuker, Zvonimir |
21/35 |
|
14. |
Čuvalo Marijeta |
14/35 |
|
15. |
Sinkić Aleksandra |
NPI |
|
16. |
Jukić, Mirjana |
17/35 |
|
Legenda uz tablicu:
NPK – nije položio/položila kolokvij iz vježbi ; NPI - nije položio/položila ispit
Objašnjenje bodova:
Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70 bodova) ;
Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježb-praktikum i iznosi: 10
Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. pismena ispita i praktikum iznosi: 80 bodova
Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%)
Bodovi i konačna ocjena:
Do 47 bodova – nedovoljan (1); 48-55 - dovoljan (2); 56-63 - dobar (3); 64-71- vrlodobar (4); 72-80 - izvrstan (5)
Predmetni nastavnik i nositelj modula:
doc.dr. sc. Višnja Vasilj
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875