Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju

Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode

Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane

Rezultati ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog 13.02.2019. u Mostaru.

R. br.

Ime

Prezime

Bodovi

Pismeni

Bodovi

Vježbe i radni zadaci

Ukupni bodovi

Ocjena

 

Položili su:

 

 

 

 

 

1.

Marija

Bezer

45,5

12,84

58,34

4

2.

Ivana

Palac

32,0

10,41

42,41

2

3.

Ivona

Mandić

30,0

12,75

42,75

2

Nisu položili:

 

 

 

 

 

4.

Iva

Relota

10,5

 

 

1

Upis ocjena: na idućim terminima predavanja iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane

Bodovi:

                42-49 bodova                                  dovoljan (2)

                49.1-56 bodova                               dobar (3)

                56.1-63 bodova                               vrlo dobar (4)

                63.1-70 bodova                               izvrstan (5)

 

Predmetni nastavnik:

izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh