Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
Rezultati ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog 13.02.2019. u Mostaru.
R. br. |
Ime |
Prezime |
Bodovi Pismeni |
Bodovi Vježbe i radni zadaci |
Ukupni bodovi |
Ocjena
|
Položili su: |
|
|
|
|
|
|
1. |
Marija |
Bezer |
45,5 |
12,84 |
58,34 |
4 |
2. |
Ivana |
Palac |
32,0 |
10,41 |
42,41 |
2 |
3. |
Ivona |
Mandić |
30,0 |
12,75 |
42,75 |
2 |
Nisu položili: |
|
|
|
|
|
|
4. |
Iva |
Relota |
10,5 |
|
|
1 |
Upis ocjena: na idućim terminima predavanja iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane
Bodovi:
42-49 bodova dovoljan (2)
49.1-56 bodova dobar (3)
56.1-63 bodova vrlo dobar (4)
63.1-70 bodova izvrstan (5)
Predmetni nastavnik:
izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875