Rezultati pismenog ispita iz modula Specijalno voćarstvo (održan 23. srpnja 2020.godine):
Studenti mogu pogledati svoje testove u petak 24.7. 2020. ili u vrijeme redovitih konsultacija.
Rezultati pismenog ispita iz modula Voćarstvo II (održan 23. srpnja 2020.godine):
Studenti mogu pogledati svoje testove u petak 24.7. 2020. ili u vrijeme redovitih konsultacija.
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
Ispit Mostar 2020 |
|
|||||
Agroklimatologija | 18.6.2020 | 16.7.2020 |
|
|||
IME I PREZIME | I dio | II dio | I dio | II dio |
Završna ocjena
|
|
BROJ | Ocjena | Ocjena | Ocjena | Ocjena | ||
1 | MARIO BILETIĆ | 3 | - | 1 | ||
2 | IVANA BIŠKO | 2 | - | 1 | ||
3 | KATARINA DUGANDŽIĆ | 2 | - | 1 | ||
4 | IVAN KRALJEVIĆ | 2 | - | 1 | ||
5 | STIPE KRSTANOVIĆ | 3 | 1 | 4 | 4 | |
6 | ANAMARIJA JELČIĆ | 1 | - | 1 | ||
7 | JOSIP JOVANOVIĆ | 1 | - | 3 | 1 | |
8 | MARKO MARKOTA | 3 | - | 4 | 4 | |
9 | JOSIP PEHAR | 1 | 1 | 1 | 1 | |
10 | MARKO PEHAR | 2 | 1 | 1 | ||
11 | GABRIJEL PULJIĆ | 2 | - | 1 | ||
12 | MATEO RAIČ | 1 | - | 1 | - | |
13 | MATEJ RAMLJAK | 3 | - | 1 | ||
14 | MATEJ SKOKO | 3 | 1 | 3 | 3 | |
15 | BORNA ŠUTALO | 3 | - | 3 | 3 | |
16 | TOMA ALEKSIĆ | 1 | ||||
REZULTATI ISPITA
KONTROLA KAKVOĆE HRANE
PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA
(20.07.2020.)
Student |
Broj indeksa |
Broj bodova (ukupno 35) |
Udio bodova (%) |
Ocjena |
ALERIĆ, JELENA |
2364 |
28,0 |
80 |
vrlo dobar (4) |
BOŠKOVIĆ, LAURA |
2367 |
30,0 |
86 |
vrlo dobar (4) |
LUČIĆ, LEA |
2366 |
24,5 |
70 |
dobar (3) |
Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:
A = 91-100% 5 (izvrstan)
B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)
C = 67 to 78% 3 (dobar)
D = 55 to 66% 2 (dovoljan)
F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)
Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin
Nikolina Biško |
Dobar (3) |
Ivana Primorac |
Dobar (3) |
Anđela Pavković |
Dobar (3) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Modul: „Biotehnološka proizvodnja hrane“
Diplomski studij “Prehrambeno inženjerstvo“
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilišta u Mostaru
Koordinator modula: Prof. dr. sc. Jagoda Šušković
Rezultati ispita iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog 20.07.2020.
Koordinator modula:
Prof. dr. sc. Jagoda Šušković
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875