Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Prehrambena tehnologija Modul: Opća mikrobiologija
Mostar; 8.2. 2021.
Rezultati drugog kolokvija iz kolegija “OPĆA MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE 2. GODINE STUDIJA smjer Prehrambena tehnologija,upisani akademske 2020./2021.
Red. br.: |
Prezimeiime |
1. parcijalni (bodovi) |
2. parcijalni |
Predložene ocjene |
praktični |
KONAČNA |
1. |
Gabrijela Džakula |
21/35 |
24/35 |
45 dovoljan (2) |
|
|
2. |
Josipa Bago |
28/35 |
21/35 |
49 dovoljan (2) |
|
|
3. |
Ružica Džeba |
26/35 |
22/35 |
48 dovoljan( 2) |
|
|
4. |
Sofija Dugandžić |
22/35 |
12/35 |
34 pismeno |
|
|
5. |
Mila Mišetić |
26/35 |
24/35 |
50 dovoljan (2) |
|
|
6. |
Ivana Anić |
24/35 |
19/35 |
43 usmeno |
|
|
7. |
Marija Bevanda |
24/35 |
19/35 |
43 usmeno |
|
|
8. |
Mila Bilić |
22/35 |
23/35 |
45 dovoljan (2) |
|
|
9. |
Draga Kordić |
21/35 |
19/35 |
40 pismeno |
|
|
10. |
Marta Crnjac |
NPK |
NPK |
NPK |
|
|
11. |
Nikolina Turudić |
22/35 |
8,40/35 |
pismeno |
|
|
12. |
Darko Hrkać |
21/35 |
3/35 |
pismeno
|
|
|
Legenda uz tablicu:
NPK – nije položio/položila kolokvij ; NPI - nije položio/položila ispit
Objašnjenje bodova:
Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70 bodova) ;
Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. pismena ispita i praktikum iznosi: 70 bodova
Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%)
Bodovi i konačna ocjena:
Do 44 bodova – nedovoljan (1); 45-52 - dovoljan (2); 53-58 - dobar (3); 59-65- vrlodobar (4); 66-70 - izvrstan (5)
Predmetni nastavnik i nositelj modula:
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875