AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija
„INŽENJERSTVO“
REZULTATI 2. kolokvija
12.siječnja, 2021.
bodovi
Mostar, 14.siječnja, 2021.
Prof.dr.sc.S.Tomas
Ime i prezime |
Broj bodova |
Marija Bevanda |
54 |
Ivana Anić |
60 |
Rezultati drugog parcijalnog testa iz Fizikalne kemije održanog 21. 12. 2020.
SVEUČILIŠTE U MOSTARU
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
Studij prehrambene tehnologije
Prva godina preddiplomskog studija
Rezultati prvog kolokvija iz fizike
|
IME I PREZIME |
BODOVI |
|
Teorija -/25 |
Zadaci -/75 |
||
1 |
Dragana Bandur |
13 |
25 |
2 |
Iva Jelić |
10,5 |
15 |
3 |
Darija Krešić |
7 |
3 |
4 |
Petra Lelas |
1 |
0 |
5 |
David Ljubić |
6,5 |
0 |
6 |
Andrijana Marold |
5 |
12 |
7 |
Jelena Mihaljević |
20 |
17 |
8 |
Josipa Pelivan |
9 |
0 |
9 |
Danijela Vasilj |
8 |
0 |
10 |
Sara Zadro |
1 |
0 |
Predmetni nastavnik: dr.sc.Slavica Brkić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Prehrambena tehnologija
Modul: Opća mikrobiologija
Mostar; 23.12.2020.
OCJENE IZ modul “OPĆA MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE 2. GODINE STUDIJA SMIJER Prehrambena tehnologija, akademska 2020./2021.
Red. br.: |
Prezimeiime |
1. parcijalni (bodovi) |
2. parcijalni |
|
praktični |
KONAČNA |
1. |
Gabrijela Džakula |
21/35 |
|
|
|
|
2. |
Josipa Bago |
28/35 |
|
|
|
|
3. |
Ružica Džeba |
26/35 |
|
|
|
|
4. |
Sofija Dugandžić |
22/35 |
|
|
|
|
5. |
Mila Mišetić |
26/35 |
|
|
|
|
6. |
Ivana Anić |
24/35 |
|
|
|
|
7. |
Marija Bevanda |
24/35 |
|
|
|
|
8. |
Mila Bilić |
22/35 |
|
|
|
|
9. |
Dragana Kordić |
21/35 |
|
|
|
|
10. |
Marta Crnjac |
11/35 |
|
NPK |
|
|
11. |
Nikolina Turudić |
10/35 |
|
NPK |
|
|
12. |
Darko Hrkać |
11/35 |
|
NPK
|
|
|
Legenda uz tablicu:
NPK – nije položio/položila kolokvij; NPI - nije položio/položila ispit
Objašnjenje bodova:
Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70 bodova) ;
Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježb-praktikum i iznosi: 10
Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. pismena ispita i praktikum iznosi: 80 bodova
Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%)
Bodovi i konačna ocjena:
Do 47 bodova – nedovoljan (1); 48-55 - dovoljan (2); 56-63 - dobar (3); 64-71- vrlodobar (4); 72-80 - izvrstan (5)
Predmetni nastavnik i nositelj modula:
sc. Višnja Vasilj, izv.prof.
Rezultati II kolokvija iz predmeta Ishrana bilja
Ime i prezime bodovi
Matej Ramljak 17,5
Matej Skoko 15
Ivan Kraljević 15,5
Marko Markota 15
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875