Rezultati ispita

Rezultati ispitnog roka 8.2.2021. iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu. Upis ocjene je u ponedjeljak u 11.30 u uredu. Molim da samo jedan kolega po predmetu donese sve indekse.

AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET

SVEUČILIŠTA U MOSTARU

Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija

„INŽENJERSTVO“

 

REZULTATI  2. kolokvija

10.veljače, 2021.

 

 

                                                                                                                                         bodovi 

  1. DIO
  2. Zadovoljili iz TEORIJSKOG dijela ispita:
  3. Josipa Bago……………………………………………………8,25
  4. Zadovoljili iz RAČUNSKOG dijela ispita:
  5. Marta Crnogorac……………………………………………….7,50
  6. Nisu zadovoljili iz prvog dijela ispita:
  7. Ante Marijanović (T-1-3: 5,50 bodova)

 

  1. DIO
  2. Zadovoljili TEORIJSKI I RAČUNSKI dio:
  3. Sofija Dugandžić…………………………………………….18,50
  4. Gabrijela Džakula…………………………………………….17,50
  5. Zadovoljili iz TEORIJSKOG dijela:
  6. Nikolina Turudić……………………………………………..7,50
  7. Zadovoljili iz RAČUNSKOG dijela:
  8. Ivana Anić…………………………………………………….10,0
  9. Mila Mišetić……………………………………………………8,0
  10. Nisu zadovoljili iz drugog dijela ispita:
  11. Darko Hrkać (T-2-1: 4,50, R-2-2-1: 0 bodova)
  12. Marija Bevanda (R-2-2-2: 5 bodova)
  13. Ante Marijanović (T-2-1-: 3,75 bodova)
  14. Josipa Bago (T-2-1: 6 bodova)
  15. Lea Lučić (T-2-1: 6 bodova; R-2-2-2: 4 boda)

 

  • KONAČNA OCJENA

 

Ivana Anić – vrlo dobar (4)

Mila Mišetić – dobar (3)

Sofija Dugandžić – dobar (3)

Gabrijela Džakula – dobar (3)

 

 

 

 

 

Mostar, 11.veljače, 2021.

 

Prof.dr.sc. S.Tomas

AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU

Diplomski studij Prehrambeno inženjerstvo

„JEDINIČNE OPERACIJE U PREHRAMBENOM INŽENJERSTVU“

 

REZULTATI ISPITA održanog 10. veljače, 2021.

 

 

 

  1. DIO                                                                               bodovi
  2. Zadovoljili iz računskog i teorijskog dijela ispita:
  3. Marija Bezer………………………………………………………………………..17,0
  4. Nisu zadovoljili iz prvog dijela ispita:
  5. Gabrijela Pehar (R-2-1-2: 0 bodova; T-2-6. 6,25 bodova)

 

 

                     

 

 

 

Mostar. 11.veljače, 2021.

 

Prof.sr.sc. S.Tomas

REZULTATI ISPITA

Mikrobiološka sigurnost  i kontrola hrane- ZOOTEHNIKA

(09.02.2021.)

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 10)

Udio bodova (%)

Ocjena

PALAC IVANA

459

6,0

60

dovoljan (2)

STANIĆ, MARIJA

427

8,0

80

vrlo dobar (4)

ŠIRIĆ, PETAR

440

8,5

85

vrlo dobar (4)

MIHALJEVIĆ, MATE

?

5,5

55

dovoljan (2)


Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:

A = 91-100% 5 (izvrstan)

B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)

C = 67 to 78% 3 (dobar)

D = 55 to 66% 2 (dovoljan)

F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 35)

Ocjena

PALAC IVANA

459

23/35

dobar (3)

MIHALJEVIĆ, MATE

?

21/35

dovoljan (2)

Ocjenjivanje:  dovoljan  (18-22), dobar (23-26), vrlo dobar (27-30), izvrstan (31-35)

Izv. prof. dr.sc. Višnja Vasilj

REZULTATI

pismenog dijela ispita iz predmeta

Troškovi i kalkulacije u bilinogojstvu

održanog 9.2.2021.

Pismeni dio ispita položili su:

  1. Danijela Grbešić vrlo dobar (4)
  2. Josip Piplica dobar (3)
  3. Ivana Raos dovoljan (2).

Usmeni dio ispita i upis ocjena za navedene studente kao i za studente koji su ispit položili u predroku održat će se u petak, 12.2.2021. u 9 sati.

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh