Rezultati ispita

Pismeni ispit “mehanizacija” položili su;

Ema Blažević (dobar-3), Ana Martinac (dobar-3),

Barbara Lukić (vrlo dobar-4),

Gabrijel Puljić (dobar-3).

Prof.dr.sc. Đuro Banaj

OPĆI SMJER - AGRONOMIJA

Rezultati ispita iz predmeta „Kemija“ održanog 12.rujna 2022. g.

Konačne ocjene:

Patricia Lozančić (2)

PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA

Rezultati ispita iz predmeta „Kemija 1“ održanog 12. rujna 2022. g.

Nitko nije položio

Uvid u radove – po dogovoru s predmetnom nastavnicom dr.sc. Anitom Ivanković, izv.prof.

 

Prehrambena biokemija

06.06.2022.

     Ana Lasić- nedovoljan 1

     Lea Lučić- nedovoljan1

      Iva Sablje 65%- dovoljan 2

      Jasmina Zagorica- nije pristupila

                               doc.dr.sc. Marijana Marković Boras

AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET

SVEUČILIŠTA U MOSTARU

Diplomski studij:  Prehrambeno inženjerstvo

                               Nutricionizam

Predmet:    TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI

                    KEMIJA I TEHNOLOGIJA ULJA I MASTI

8.9.2022. g.

 

 

REZULTATI  PISMENOG  ISPITA

održanog 2.9.2022. (ak. 2021/22. g.)

 

 

  1. Anđela Pavković (Preh. inž.)………………. izvrstan (5)

__________________________________________________

  1. Ana Lasić (Nutricionizam)………………….. nedovoljan (1)

 

 

 

 

Napomena:

U slučaju da student  želi veću ocjenu na ispitu može pristupiti narednim ispitnim rokovima te pokušati ostvariti veću ocjenu.

 

                                                                 

_________________________

  prof. dr. sc. Tihomir Moslavac

REZULTATI ISPITA
KONTROLA KAKVOĆE HRANE
(06.09.2022.)

Student Broj indeksa Broj bodova
(ukupno 35)

Udio bodova
(%) Ocjena
MAROLD, ANDRIJANA 2452 27,5 79 vrlo dobar (4)
PELIVAN, JOSIPA 2444 19,0 54 dovoljan (2)

Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:
A = 91-100% 5 (izvrstan)
B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)
C = 67 to 78% 3 (dobar)
D = 55 to 66% 2 (dovoljan)
F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

Prof. dr. sc. Jelka Pleadin

Student Broj indeksa Broj bodova
(ukupno 35)

Udio bodova
(%) Ocjena
MAROLD, ANDRIJANA 2452 27,5 79 vrlo dobar (4)
PELIVAN, JOSIPA 2444 19,0 54 dovoljan (2)

Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:
A = 91-100% 5 (izvrstan)
B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)
C = 67 to 78% 3 (dobar)
D = 55 to 66% 2 (dovoljan)
F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

Prof. dr. sc. Jelka Pleadin

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh