Sirovine biljnog podrijetla (šećer, škrob, kava, čaj, kakao)
Josipa Baćak - nedovoljan (1)
Prehrambena biokemija
20.9.2022.
Josipa Vukšić 10%- nedovoljan 1
Monika Karlović 27%- nedovoljan 1
Ana Lasić 14%- nedovoljan 1
Lea Lučić 25%- nedovoljan
doc.dr.sc. Marijana Marković Boras
Rezultati ispita iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog 19.09.2022.
Koordinator modula:
Prof. dr. sc. Blaženka Kos
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Diplomski studij Prehrambeno inženjerstvo
„JEDINIČNE OPERACIJE U PREHRAMBENOM INŽENJERSTVU“
REZULTATI ISPITA održanog 19. rujna, 2022.
BODOVI
Mostar, 20.rujna, 2022.
Prof.dr.sc. S. Tomas
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija
„INŽENJERSTVO“
REZULTATI ISPITA
UKUPNA OCJENA:
Nikolina Turudić – dobar (3)
Danijela Vasilj – dovoljan (2)
Mostar, 20. rujna, 2022.
Prof.dr.sc. S. Tomas
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875