Rezultati ispita

Rezultati ispitnog roka 22.8.2022. g. iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu. .
 

Rezultati ispita iz Kemije 2 održanog 19.09.2022.

Broj indeksa

Broj bodova

Ocjena

2505

13

-

2442

55

dovoljan (2)

2495

55

dovoljan (2)

2439

18

-

2511

70

dobar (3)

2507

59

dovoljan (2)

Rezultati pismenog ispita iz modula Specijalno voćarstvo (održan 19.9.2022.godine):

  1. Stjepan Topić...........................................................................dovoljan (2)

 

 Rezultati pismenog ispita iz modula Opće voćarstvo (održan 19.9.2022.godine):

  1. Gabrijela Radoš.........................................................................NPI

Studenti mogu pogledati svoje testove u vrijeme redovitih konsultacija.

doc.dr.sc. Paulina Šaravanja

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla

Rezultati ispita

15.9.2022.

 

Nikolina Turudić

Dovoljan (2)

Ante Marijanović

Dovoljan (2)

 

prof.dr.sc. Jurislav Babić

 

Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla

Rezultati ispita

24.6.2022.

 

Draga Kordić

Izvrstan (5)

Mia Bilić

Vrlo dobar (4)

 

prof.dr.sc. Jurislav Babić

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh