Rezultati ispita

Rezultati 1. parcijalnog iz BIOMETRIKE
Položili su studenti koji imaju 6 točnih (Studenti mogu vidjeti rad u utorak u 11h u uredu nastavnika)
REDNI BROJ PREZIME I IME
1. Bagarić, Marija - 7,75
2. Baković, Nikolina
3. Balta, Maja - 9,50
4. Bandov, Bože - 1
5. Blažević, Marko - 3
6. Blažević, Mateo - 6,33
7. Boras, Zvonimir - 2
8. Borovac, Bojana - 3,33
9. Bošnjak, Frane
10. Brkić, Antonijo
11. Buntić, Katarina
12. Čuvalo, Dijana - 4,33
13. Dreno, Anto - 5,83
14. Đugum, Rijad - 4,50
15. Filipeti, Matej - 4,33
16. Grgić, Ivana - 3,83
17. Grgić, Katarina
18. Ivić, Ivan
19. Juričević, Jelena
20. Jurić, Matea - 7,16
21. Kević, Darija - 2
22. Knežević, Tea (izv.)
23. Kopilaš, Marko - 5
24. Kozarić, Goran - 8,75
25. Krišto, Marin
26. Letica, Ivan
27. Lupić, Jelena - 5,25
28. Maglica, Iva - 2,33
29. Mamić, Antea - 8,50
30. Matić, Monika - 7
31. Matijanić, David
32. Matković, Mirna -4,50
33. Mihaljević, Mate - 5,50
34. Obad, Mihaela
35. Palac, Ivana - 5,33
36. Pandža, Zvonimir
37. Pašalić, Ivan - 3
38. Pavlović, Kristina
39. Perica, Mato -7,50
40. Perković, Milan
41. Pokrajčić, Anđela - 6,25
42. Prlić, Kristina
43. Puljić, Mišo - 7
44. Radoš, Iva
45. Radoš, Mara
46. Raos, Ivana - 2,50
47. Remić, Gabriel
48. Sabljo, Mario - 8
49. Stanić, Marija - 4
50. Šabić, Antonio - 7,66
51. Šimunović, Mario - 1
52. Širić, Petar - 7,66
53. Šutalo, Mile - 0
54. Terzić, Matea - 6
55. Tolo, Ivan
56. Tomić, Ana-Marija - 6,83
57. Tomić, Antun
58. Udovičić, Tomislav
59. Valjan, Srećko - 7,66
60. Vlaho, Ivona - 2,83
61. Vukšić, Josipa
62. Jonlija, Danijel - 8
63. Jakiša, Filip -6
prof.dr.sc.Zrinka Knezović

 

 

Položili su sljedeći student:

  1. Ivana Kraljević
  2. Matej Jurić
  3. Drago Šiljeg
  4. Ante Ćurić
  5. Stanko Zelenika
  6. Goran Stanić
  7. Dario Herceg
  8. Jure Bubalo
  9. Andrijana Bogdan
  10. Antonela Stanić

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju

Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode

Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane

 

OBAVIJEST STUDENTIMA

 

Rezultati ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog 18.04.2017. u Mostaru:

 

R. br.

Imeiprezime

Bodovi

Pismeni

Bodovi

Vježbeiradnizadaci

Bodovi

Ukupno

Ocjena

Položilisu:

 

 

 

 

1

Batinica Ivona

18,25

8,1

26,35

5

Nisupristupili

 

 

 

 

2

KudinJasmina

 

 

 

 

 

 

Bodovi

16,5-19

dovoljan

19,1-23

dobar

23,1-26

vrlo dobar

26,1-30

izvrstan

 

 

 

Predmetni nastavnik:

izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron

 

 

 

OPĆI SMJER - AGRONOMIJA

Rezultati pismenog ispita iz predmeta „Kemija“ održanog 18.travnja 2017. g.

  1. Mihaela Obad (2)
  2. Mateo Blažević (2)

Rezultati kolokvija iz predmeta „Biokemija“ održanog 18.travnja 2017. g.

  1. David Matijanić - položio

Rezultati usmenog ispita iz predmeta „Kemija“ održanog  18.travnja 2017. g.– konačne ocjene

  1. Ivana Ggić (2)
  2. Ana-Marija Tomić (2)
  3. Marija Bagarić (2)
  4. Iva Maglica (2)
  5. Ivana Raos (4)
  6. Ivana Palac (2)
  7. Ivona Vlaho (3)
  8. Marija Njavro (2)

 

PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA

Rezultati ispita iz predmeta „Kemija 1“ održanog 18.travnja 2017. G.

Nitko nije položio.

                                                                                      

dr.sc. Anita Ivanković, izv.prof.

 

Kemija 2 -praktikum

18.4.2017.

  • Monika Dragoje - 77,5%
  • Iva Relota - 0%

 

Biokemija - praktikum

18.4.2017.

  • Ante Mišetić - 60%
  • Maja Jelinić - 75%
  • Dejan Đerić - 42,5%

 

Studentima koji su ostvarili ³60% index će biti potpisan u četvrtak 20.4.2017. u 14:30.

Marijana Marković Boras, viši asistent

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh