Rezultati pismenog ispita održanog dana 31.01.2019. iz kolegija Tehnološko projektiranje 2
Klaudija Vujica – dovoljan (2)
Mateo Šantić – dobar (3)
Ivana Soldo – dobar (3).
Ostali kandidati nisu zadovoljili.
Sljedeći rok je 12.02.2019. u 16 pismeni, a 13.02. u 10 usmeni. Također ako netko od ovih troje koji su položili pismeni želi izaći na usmeni ispit neka ga prijavi u ISVU za ovaj rok koji dolazi.
SVEUČILIŠTE U MOSTARU
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: diplomskog studija BILINOGOJSTVO
Kolegij: Mikroorganizmi I biljke
Mostar; 5.2. 2019.
Rezultati pismenog ispita iz kolegija Mikroorganizmi i biljke koji je održan dana 5.2.2019.
Kriterij za ocjenjivanje:
(16-20 bodova ) dovoljan (2)
(21-24 bodova) dobar (3)
(25 – 27 bodova) vrlodobar (4)
(28 – 30 bodova) izvrstan (5)
nositelj kolegija:
doc.dr.sc. Višnja Vasilj
Rezultati ispita su u ISS sustavu:
Treća ( III ) godina Opći smjer: Ribarstvo
Prva godina ( I ) diplomski studij bilinogojstvo:Upravljanje okolišem
Druga godina ( II ) diplomski studij bilinogojstvo: Održivo upravljanje prirodnim potencijalima
Dana 19.02.2019. u 10,00 sati
Upis ocjena i uvid u radove
Prof.dr.sc. Jerko Pavličević
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija Kemija hrane
REZULTATI PISMENOG ISPITA
Ime i prezime |
Ocjena iz seminarskog rada |
Pismeni ispit |
Sveukupna ocjena |
|
Broj bodova |
Ocjena |
|||
Martina Zeljko |
5 |
34/35 |
5 |
Izvrstan (5) |
Robert Topić |
3 |
26/35 |
3 |
Dobar (3) |
Klaudija Vujica |
5 |
35/35 |
5 |
Izvrstan (5) |
Matea Zelenika |
5 |
29/35 |
4 |
Vrlo dobar (4) |
Karolina Galić |
4 |
28/35 |
4 |
Vrlo dobar (4) |
Amila Voljevica |
5 |
32/35 |
5 |
Izvrstan (5) |
Ante Mišetić |
3 |
31/35 |
4 |
Vrlo dobar (4) |
Dominik Nosić |
4 |
25/35 |
3 |
Dobar (3) |
Dejan Đerić |
4 |
28/35 |
4 |
Vrlo dobar (4) |
Mateo Šantić |
4 |
28/35 |
4 |
Vrlo dobar (4) |
Ivana Soldo |
5 |
32/35 |
5 |
Izvrstan (5) |
Ante Marić |
4 |
24/35 |
2 |
Dobar (3) |
Sveukupna ocjenu čini 40% ocjene seminarskog rada i 60% ocjene pismenog ispita.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija Kemija hrane
REZULTATI POPRAVNOG PARCIJALNOG ISPITA
Ime i prezime |
Ocjena PI_1 |
Popravni parcijalni ispit - 2 |
Prijedlog konačne ocjene |
|
Bodovi |
Ocjena |
|||
Nikolina Zovko |
Vrlo dobar (4) |
45/50 |
Izvrstan (5) |
Izvrstan (5) |
Ivana Rešetar |
Dobar (3) |
41,75/50 |
Vrlo dobar (4) |
Vrlo dobar (4) |
Ivana Oreč |
Vrlo dobar (4) |
40/50 |
Vrlo dobar (4) |
Vrlo dobar (4) |
Ivona Pandža |
Dobar (3) |
37/50 |
Dobar (3) |
Dobar (3) |
Ana Vukoja |
Dovoljan (2) |
43,9/50 |
Vrlo dobar (4) |
Dobar (3) |
Marijana Petrović |
Dovoljan (2) |
35/50 |
Dobar (3) |
Dobar (3) |
Željana Obradović |
Dovoljan (2) |
30,5/50 |
Dovoljan (2) |
Dovoljan (2) |
Mateo Radić |
Dobar (3) |
27,75/50 |
Nedovoljan (1) |
Ispit |
Ocjenjivanje:
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875