Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilište u Mostaru

Prehrambena tehnologija Kemija hrane

REZULTATI POPRAVNOG PARCIJALNOG ISPITA

Ime i prezime

Ocjena PI_1

Popravni parcijalni ispit - 2

Prijedlog konačne ocjene

Bodovi

Ocjena

Nikolina Zovko

Vrlo dobar (4)

45/50

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

Ivana Rešetar

Dobar (3)

41,75/50

Vrlo dobar (4)

Vrlo dobar (4)

Ivana Oreč

Vrlo dobar (4)

40/50

Vrlo dobar (4)

Vrlo dobar (4)

Ivona Pandža

Dobar (3)

37/50

Dobar (3)

Dobar (3)

Ana Vukoja

Dovoljan (2)

43,9/50

Vrlo dobar (4)

Dobar (3)

Marijana Petrović

Dovoljan (2)

35/50

Dobar (3)

Dobar (3)

Željana Obradović

Dovoljan (2)

30,5/50

Dovoljan (2)

Dovoljan (2)

Mateo Radić

Dobar (3)

27,75/50

Nedovoljan (1)

Ispit

Ocjenjivanje:

  • Izvrstan: 50 – 45
  • Vrlo dobar: 44,9 – 40
  • Dobar: 39,9 – 35
  • Dovoljan: 34,9 – 30

Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh