Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilište u Mostaru
Prehrambena tehnologija Kemija hrane
REZULTATI POPRAVNOG PARCIJALNOG ISPITA
Ime i prezime |
Ocjena PI_1 |
Popravni parcijalni ispit - 2 |
Prijedlog konačne ocjene |
|
Bodovi |
Ocjena |
|||
Nikolina Zovko |
Vrlo dobar (4) |
45/50 |
Izvrstan (5) |
Izvrstan (5) |
Ivana Rešetar |
Dobar (3) |
41,75/50 |
Vrlo dobar (4) |
Vrlo dobar (4) |
Ivana Oreč |
Vrlo dobar (4) |
40/50 |
Vrlo dobar (4) |
Vrlo dobar (4) |
Ivona Pandža |
Dobar (3) |
37/50 |
Dobar (3) |
Dobar (3) |
Ana Vukoja |
Dovoljan (2) |
43,9/50 |
Vrlo dobar (4) |
Dobar (3) |
Marijana Petrović |
Dovoljan (2) |
35/50 |
Dobar (3) |
Dobar (3) |
Željana Obradović |
Dovoljan (2) |
30,5/50 |
Dovoljan (2) |
Dovoljan (2) |
Mateo Radić |
Dobar (3) |
27,75/50 |
Nedovoljan (1) |
Ispit |
Ocjenjivanje:
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875