Rezultati ispita

Rezultati pismenog ispita iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva
i Opasnosti vezane uz hranu


Ispitni rok: 14.6.2019.


R. br. Ime i prezime Ocjena
1. Stjepan Filipović Dovoljan (2)
2. Milica Bakoč Dovoljan (2)
3. Lora Jelić Dobar (3)
4. Renata Pandža Nedovoljan (1)
5. Martina Zeljko Vrlo dobar (4)
6. Marijana Bušić Izvrstan (5)
7. Klaudija Vujica Vrlo dobar (4)


Doc. dr. sc. Anita Jurid

APTF

SUM

 

                                                               OBAVIJEST

 

Ispit iz Biometrike, Biostatistike i Uvoda u znanstveno – istraživački rad održan 25.6.2019.položili su:

  1. Jurković, Ivana – dovoljan (2)
  2. Mucić, Ivan – dovoljan (2)
  3. Pažin, Božica Bojana – dovoljan (2)
  4. Bevanda, Tomislav – dobar (3)- Uvod u zir

 

Upis ocjena je u petak 28.6.2019. u 9 h.

 

Mostar; 26.6.2019.                                                                                        

prof.dr.sc. Zrinka Knezović

                                                                     

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju

Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode

Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane

OBAVIJEST STUDENTIMA

Rezultati pismenog ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog u Mostaru 12.6.2019.:

Rbr.

Ime i prezime

Bodovi pismenog ispita

Bodovi laboratorijske vježbe i radni zadaci

Ukupni bodovi

Ocjena ispita

Položili su

 

 

 

 

1

Dajana Konta 2150

40

18,25

58,25

4

2

Ivana Primorac 2325

33,75

19

52,75

3

3

Jasna Soče 2113

30,75

17,59

48,34

2

4

Gabrijela Pehar 2263

30

12,84

42,84

2

Nisu položili

 

 

 

 

5

Ana Šušac 2276

25,25

 

 

1

6

Josip Kovač 2235

10,5

 

 

1

 

Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu

 

42-49 bodova                                   dovoljan (2)

                49.1-56 bodova                                dobar (3)

                56.1-63 bodova                                vrlo dobar (4)

                63.1-70 bodova                                izvrstan (5)

 

Predmetni nastavnik:

prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju

Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode

Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane

OBAVIJEST STUDENTIMA

Rezultati pismenog ispita položenog preko parcijalnih ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane (Mostar) 2019.

Rbr.

Ime i prezime

Bodovi I parcijalnog ispita

Bodovi II parcijalnog ispita

Bodovi laboratorijske vježbe i radni zadaci

Ukupni bodovi

Ocjena ispita

Položili su

 

 

 

 

 

1

Bago Antonija

19,5

25,0

20,0

64,5

5

2

Galić Sara

25,0

18,5

20,0

63,5

5

3

Ćorić Jelena

20,5

21,0

19,0

60,5

4

4

Jerković Katarina

23,0

19,5

17,0

59,5

4

5

Pocrnja Gloria

18,0

15,0

20,0

53,0

3

6

Pehar Ivan

17,0

15,5

18,0

50,5

3

7

Biško Nikolina

15,0

16,0

19,0

50,0

3

8

Jolić Nevenka

15,0

18,0

17,0

50,0

3

 

Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu

ISS sustav: 12.06.2019.

 

42-49 bodova                                   dovoljan (2)

                49.1-56 bodova                                dobar (3)

                56.1-63 bodova                                vrlo dobar (4)

                63.1-70 bodova                                izvrstan (5)

 

 

Predmetni nastavnik:

prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron

 

Mario Nižić

Dovoljan (2)

Marijana Petrović

Dobar (3)

Andrea Šaravanja

 

Izvrstan (5)

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh