Rezultati pismenog ispita iz Procesa u prehrambenoj industriji, Prehrambenog inženjerstva
i Opasnosti vezane uz hranu
Ispitni rok: 14.6.2019.
R. br. Ime i prezime Ocjena
1. Stjepan Filipović Dovoljan (2)
2. Milica Bakoč Dovoljan (2)
3. Lora Jelić Dobar (3)
4. Renata Pandža Nedovoljan (1)
5. Martina Zeljko Vrlo dobar (4)
6. Marijana Bušić Izvrstan (5)
7. Klaudija Vujica Vrlo dobar (4)
Doc. dr. sc. Anita Jurid
APTF
SUM
OBAVIJEST
Ispit iz Biometrike, Biostatistike i Uvoda u znanstveno – istraživački rad održan 25.6.2019.položili su:
Upis ocjena je u petak 28.6.2019. u 9 h.
Mostar; 26.6.2019.
prof.dr.sc. Zrinka Knezović
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
OBAVIJEST STUDENTIMA
Rezultati pismenog ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog u Mostaru 12.6.2019.:
Rbr. |
Ime i prezime |
Bodovi pismenog ispita |
Bodovi laboratorijske vježbe i radni zadaci |
Ukupni bodovi |
Ocjena ispita |
Položili su |
|
|
|
|
|
1 |
Dajana Konta 2150 |
40 |
18,25 |
58,25 |
4 |
2 |
Ivana Primorac 2325 |
33,75 |
19 |
52,75 |
3 |
3 |
Jasna Soče 2113 |
30,75 |
17,59 |
48,34 |
2 |
4 |
Gabrijela Pehar 2263 |
30 |
12,84 |
42,84 |
2 |
Nisu položili |
|
|
|
|
|
5 |
Ana Šušac 2276 |
25,25 |
|
|
1 |
6 |
Josip Kovač 2235 |
10,5 |
|
|
1 |
Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu
42-49 bodova dovoljan (2)
49.1-56 bodova dobar (3)
56.1-63 bodova vrlo dobar (4)
63.1-70 bodova izvrstan (5)
Predmetni nastavnik:
prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
OBAVIJEST STUDENTIMA
Rezultati pismenog ispita položenog preko parcijalnih ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane (Mostar) 2019.
Rbr. |
Ime i prezime |
Bodovi I parcijalnog ispita |
Bodovi II parcijalnog ispita |
Bodovi laboratorijske vježbe i radni zadaci |
Ukupni bodovi |
Ocjena ispita |
Položili su |
|
|
|
|
|
|
1 |
Bago Antonija |
19,5 |
25,0 |
20,0 |
64,5 |
5 |
2 |
Galić Sara |
25,0 |
18,5 |
20,0 |
63,5 |
5 |
3 |
Ćorić Jelena |
20,5 |
21,0 |
19,0 |
60,5 |
4 |
4 |
Jerković Katarina |
23,0 |
19,5 |
17,0 |
59,5 |
4 |
5 |
Pocrnja Gloria |
18,0 |
15,0 |
20,0 |
53,0 |
3 |
6 |
Pehar Ivan |
17,0 |
15,5 |
18,0 |
50,5 |
3 |
7 |
Biško Nikolina |
15,0 |
16,0 |
19,0 |
50,0 |
3 |
8 |
Jolić Nevenka |
15,0 |
18,0 |
17,0 |
50,0 |
3 |
Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu
ISS sustav: 12.06.2019.
42-49 bodova dovoljan (2)
49.1-56 bodova dobar (3)
56.1-63 bodova vrlo dobar (4)
63.1-70 bodova izvrstan (5)
Predmetni nastavnik:
prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Mario Nižić |
Dovoljan (2) |
|
Marijana Petrović |
Dobar (3) |
|
Andrea Šaravanja |
Izvrstan (5) |
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875