Anda Marijanović 5
David Matijanić 4
Ana Vukoja 3
Antonio Ivančić 3
Martina Babić 3
Iva Ivanković 2
Martina Vukadin 2
Davor Brajković 2
Darija Kević 2
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 21. 06. 2019.
Ime i prezime Bodovi Ocjena
Bulić Anđelko
28,9
Dobar (3)
Šušac Ana
25
Dovoljan (2)
Konta Dajana
25
Dovoljan (2)
Akmadžić Karla
15,75
Nedovoljan (1)
Erseg Silvija
13,7
Nedovoljan (1)
Jelić Lora
18
Nedovoljan (1)
Ocjenjivanje: Bodovi Ocjena
0 – 24,5
Nedovoljan (1)
24,6 – 28,6
Dovoljan (2)
28,7 – 32,7
Dobar (3)
32,8 – 36,8
Vrlo dobar (4)
36,9 - 41
Izvrstan (5)
Prof. dr.
Rezultati pismenog ispita iz modula Povrćarstvo polaganog 28.6.2019.
Student |
Broj bodova |
1. Josipa Vukšić |
23 |
2. Danijela Juko |
20 |
3. Ivan Letica |
18 |
Uvjet za polaganje usmenog ispita je ostvarenih minimalno 30 bodova
Nositelj modula: doc. dr.sc. Elma Sefo
Robert Topić vrlo dobar (4)
REZULTATI PISMENIH ISPITA ODRŽANIH 24.6.2019. GODINE
Modul Voćarstvo II
______________________________________________________________________
Modul Rasadničarska proizvodnja voćnih vrsta
__________________________________________________________________________
Studenti mogu pogledati svoje testove u vrijeme konsultacija.
Upis ocjena u indeks će biti 4. srpnja 2019. u vremenu od 10 do 11 sati u uredu predmetnog nastavnika (za studente koji su izmirili obveze vezane za seminarske radove).
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875