Ime i Prezime | Anita Lalić |
Adresa | Mostar |
Telefon | 00387 36 337 129 |
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. |
|
Znanstveno-nastavno zvanje | izvanredni profesor |
Područje znanstvenog rada | Prehrambena tehnologija |
OPŠIRNIJE |
|
Nastavna djelatnost |
|
Preddiplomski studij |
Procesi u prehrambenoj industriji |
Diplomski studij |
Prehrambeno inženjerstvo, Opasnosti vezane uz hranu, Tehnologija slada i piva |
Doktorski studij |
|
Znanstveni interesi |
Tehnologija piva, mlijeka, opasnosti vezane uz hranu, nutricionizam |
Akademske kvalifikacije |
2016.god. Doktorica znanosti iz znanstvenoga podruĉja biotehniĉkih znanosti, znanstvenog polja prehrambene tehnologije Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveuĉilišta u Zagrebu Naslov disertacije: “Utjecaj ultrazvuka visokoga intenziteta na mlijeĉnu mast i senzorska svojstva mlijeka |
Znanstveni i stručni projekti |
2014. god. Projekt EU-QMS B&H: „Support to Introduction of Quality Management Systems in Bosnia and Herzegovina” implentiran od strane D'Appolonie. Suradnik 2018 - 2021. god. Projekt “Harmonization and Innovation in PhD Study Programs for Plant Health in Sustainable Agriculture – HarISA (ref. No. 598444-EPP-1-2018-1-HR-EPPKA2- CBHE-JP), koordiniran od strane Sveuĉilišta u Zagrebuby the University of Zagreb, Croatia. Ĉlan radnog paketa koji se odnosi na opasnosti vezane uz hranu |
Članstvo u društvima |
ZNANSTVENA BIBLIOGRAFIJA |
|
Knjige |
|
Stručne knjige i priručnici |
|
Znanstveni radovi u CC i CAB časopisima (a1 i a2) |
Tišma, M., Jurić, A., Bucic-Kojić, A., Panjiĉko, M., Planinić, M. (2018) Biovalorization of brewers’ spent grain for the production of laccase and polyphenols, Journal of the Institute of Brewing, 124 (2), 182-186.
|
Ostali znanstveni radovi u drugim časopisima |
|
Kongresno priopćenje (sažeci) u ostalim časopisima |
|
Radovi u postupku objavljivanja |
|
Znanstveni radovi u zbornicima skupova s međunar.rec.
|
Medić, H., Vidaĉek, S., Marušić, N., Jurić, A., Petrak, T., Mazija, H. (2010) Multicomponent holocene mineral compound given in feed does not influence quality of chicken meat. XIIITH European poultry conference, Tours, Francuska. |
Sažeci u zbornicima skupova s međunarodnim sudjelovanjem |
Jurić, A., Maestro, D., Causevic A., Jurisic M. (2019) Usmeno izlaganje: Analysis of Potential Health Risks in Bosnia and Herzegovina`s Craft Beers. 3rd Asian Conference on Science, Technology & Medicine, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati, 12.- 14.2.2019.
|
Druge vrste radova |
|
Članstvo u uređivačkom odboru znanstvenih časopisa |
Asian Journal of Emerging Reasearch |
Vođenje disertacija, magistarskih i diplomskih radova |
|
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875