Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati prvog parcijalnog ispita (13.12.2019.)
Ime i prezime
Bodovi
Ocjena
Jelena Ćorić
38,5
Vrlo dobar (4)
Sara Galić
36,15
Vrlo dobar (4)
Katarina Jerković
32,3
Dobar (3)
Ivan Pehar
29,55
Dovoljan (2)
Iva Sablje
28
Dovoljan (2)
Matea Raič
27,35
Dovoljan (2)
Ivona Knežević
27
Dovoljan (2)
Nina Džidić
24,35
Nedovoljan (1)
Nikolina Biško
21
Nedovoljan (1)
Katarina Ćorluka
18,9
Nedovoljan (1)
Glorija Pocrnja
17,75
Nedovoljan (1)
Ivana Primorac
16,25
Nedovoljan (1)
Kristina Čolak
16,10
Nedovoljan (1)
Iva Bešlić
15,8
Nedovoljan (1)
Jasna Soče
13,75
Nedovoljan (1)
Lidija Ramljak
12,5
Nedovoljan (1)
Petra Kovač
11,85
Nedovoljan (1)
Maja Rotim
10,5
Nedovoljan (1)
Tomislav Marić
10,45
Nedovoljan (1)
Nevenka Jolić
9,85
Nedovoljan (1)
Iva Relota
7,6
Nedovoljan (1)
Franje Širić
4,75
Nedovoljan (1)
Josip Kovač
4,35
Nedovoljan (1)
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje:
Izvrstan: 45 – 40,5
vrlo dobar: 40,4 – 36
dobar: 35,9 – 30,5
dovoljan: 30,4 – 27
Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Prehrambena tehnologija Modul: Opća mikrobiologija
Mostar, 13.12. 2019.
OCJENE IZ MODULA “OPĆA MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE 2. GODINE STUDIJA SMIJER Prehrambena tehnologija, akademska 2019./2020.
Red. br.: |
Prezimeiime |
1. parcijalni (bodovi) |
1. |
Alerić, Jelena |
22/35 |
2. |
Arapović, Martina |
30,5/35 |
3. |
Artuković, Lara |
25/35 |
4. |
Bošković, Laura |
NPI |
5. |
Buha, Jelena |
25/35 |
6. |
Ivanković, Monika |
19/35 |
7. |
Jukić, Marina |
9/35 |
8. |
Lasić, Petra |
21/35 |
9. |
Lučić, Lea |
23/35 |
10. |
Sesar, Luca |
17/35 |
11. |
Šarac, Paula |
18/35 |
12. |
Šimunović, Anamaria |
25/35 |
13. |
Šuker, Zvonimir |
14/35 |
14. |
Čuvalo Marijeta |
9/35 |
15. |
Sinkić Aleksandra |
11/35 |
16. |
Jukić, Mirjana |
10/35 |
17. |
Legenda uz tablicu:
NPK – nije položio/položila kolokvij iz vježbi ; NPI - nije položio/položila ispit
Objašnjenje bodova:
Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70 bodova) ;
Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježb-praktikum i iznosi: 10
Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. pismena ispita i praktikum iznosi: 80 bodova
Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%)
Bodovi i konačna ocjena:
Do 47 bodova – nedovoljan (1); 48-55 - dovoljan (2); 56-63 - dobar (3); 64-71- vrlodobar (4); 72-80 - izvrstan (5)
Predmetni nastavnik i nositelj modula:
doc.dr. sc. Višnja Vasilj
Rezultati prvog parcijalnog ispita iz Instrumentalnih metoda analize
Za položiti ispit potrebno je ostvariti uspješnost od najmanje 50 %.
Drugi parcijalni ispit mogu polagati svi studenti koji su ostvarili uspješnost
od najmanje 30 %.
Rezultati kolokvija iz modula Manje uzgajane vrste povrća, 28.11.2019.
Student/ica |
Broj bodova |
Ocjena |
Mile Pažin |
29 |
vrlo dobar (4) |
Ante Ćurić |
23 |
dovoljan (2) |
Marija Dragičević |
22 |
dovoljan (2) |
Anđela-Petra Jelčić |
19 |
nedovoljan (1) |
Gabrijela Dragičević |
19 |
nedovoljan (1) |
doc.dr.sc. Elma Sefo
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875