Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati prvog parcijalnog ispita (13.12.2019.)
Ime i prezime
Bodovi
Ocjena
Jelena Ćorić
38,5
Vrlo dobar (4)
Sara Galić
36,15
Vrlo dobar (4)
Katarina Jerković
32,3
Dobar (3)
Ivan Pehar
29,55
Dovoljan (2)
Iva Sablje
28
Dovoljan (2)
Matea Raič
27,35
Dovoljan (2)
Ivona Knežević
27
Dovoljan (2)
Nina Džidić
24,35
Nedovoljan (1)
Nikolina Biško
21
Nedovoljan (1)
Katarina Ćorluka
18,9
Nedovoljan (1)
Glorija Pocrnja
17,75
Nedovoljan (1)
Ivana Primorac
16,25
Nedovoljan (1)
Kristina Čolak
16,10
Nedovoljan (1)
Iva Bešlić
15,8
Nedovoljan (1)
Jasna Soče
13,75
Nedovoljan (1)
Lidija Ramljak
12,5
Nedovoljan (1)
Petra Kovač
11,85
Nedovoljan (1)
Maja Rotim
10,5
Nedovoljan (1)
Tomislav Marić
10,45
Nedovoljan (1)
Nevenka Jolić
9,85
Nedovoljan (1)
Iva Relota
7,6
Nedovoljan (1)
Franje Širić
4,75
Nedovoljan (1)
Josip Kovač
4,35
Nedovoljan (1)
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje:
 Izvrstan: 45 – 40,5
 vrlo dobar: 40,4 – 36
 dobar: 35,9 – 30,5
 dovoljan: 30,4 – 27

Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet

Smjer: Prehrambena tehnologija                         Modul: Opća mikrobiologija            

Mostar, 13.12. 2019.

OCJENE IZ MODULA  “OPĆA MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE 2. GODINE STUDIJA  SMIJER Prehrambena tehnologija, akademska 2019./2020.

Red. br.:

Prezimeiime

1. parcijalni (bodovi)

1.

Alerić, Jelena

22/35

2.

Arapović, Martina

30,5/35

3.

Artuković, Lara

25/35

4.

Bošković, Laura

NPI

5.

Buha, Jelena

25/35

6.

Ivanković, Monika

19/35

7.

Jukić, Marina

9/35

8.

Lasić, Petra

21/35

9.

Lučić, Lea

23/35

10.

Sesar, Luca

17/35

11.

Šarac, Paula

18/35

12.

Šimunović, Anamaria

25/35

13.

Šuker, Zvonimir

14/35

14.

Čuvalo Marijeta

9/35

15.

Sinkić Aleksandra

11/35

16.

Jukić, Mirjana

10/35

17.

   

Legenda uz tablicu: 

NPK – nije položio/položila kolokvij iz vježbi  ;  NPI - nije položio/položila ispit

 

Objašnjenje bodova:

Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70 bodova) ;

               Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježb-praktikum  i iznosi: 10

Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. pismena ispita i praktikum iznosi:  80 bodova

Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%)

Bodovi  i konačna ocjena:

Do 47 bodova – nedovoljan (1); 48-55 -  dovoljan (2);  56-63 - dobar (3);  64-71-  vrlodobar (4);  72-80 - izvrstan (5)

                                                                        Predmetni nastavnik i nositelj modula:

                                                                                            doc.dr. sc. Višnja Vasilj

Rezultati prvog parcijalnog ispita iz Instrumentalnih metoda analize

 

  1. Čilić 79 %
  2. Tadić 73 %
  3. Jelinć 42 %
  4. Ćorić 41 %
  5. Galić 30 %
  6. Bakoč < 30 %
  7. Erceg < 30 %

Za položiti ispit potrebno je ostvariti uspješnost od najmanje 50 %.

Drugi parcijalni ispit mogu polagati svi studenti koji su ostvarili uspješnost

od najmanje 30 %.

Rezultati kolokvija iz modula Manje uzgajane vrste povrća, 28.11.2019.

Student/ica

Broj bodova

Ocjena

Mile Pažin

29

vrlo dobar (4)

Ante Ćurić

23

dovoljan (2)

Marija Dragičević

22

dovoljan (2)

Anđela-Petra Jelčić

19

nedovoljan (1)

Gabrijela Dragičević

19

nedovoljan (1)

doc.dr.sc. Elma Sefo

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh