Studenti koji su pristupili on line ispitu iz Biometrike 28.7.2020. nisu položili.

Mostar; 28.7.2020. prof.dr.sc.Zrinka Knezović

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakulte tSveučilište u Mostaru Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija Kemija hrane Rezultati ispita održanog 27. 07. 2020

 

.Ime i prezime Bodovi (%)Ocjena

Ivona Mandić49, 93 Nedovoljan (1)

Zvonimir Pehar33,79 Nedovoljan (1)

Za pozitivnu ocjenu bilo je potrebno ostvariti 60% od ukupnog broja bodova.

Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Rezultati ispita iz Fizikalne kemije održanog 23. 7.  2020.

Paula Šarac

60/100

dovoljan (2)

 

Kristina Čolak

56/100

dovoljan (2)

 

Iva Bešlić

16/100

nedovoljan (1)

 

Franjo Širić

0/100

nedovoljan (1)

 

Iva Roleta

0 /100

nedovoljan (1)

 

 

 

Paula Šarac

60/100

dovoljan (2)

 

Kristina Čolak

56/100

dovoljan (2)

 

Iva Bešlić

16/100

nedovoljan (1)

 

Franjo Širić

0/100

nedovoljan (1)

 

Iva Roleta

0 /100

nedovoljan (1)

 

 

 

AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET

SVEUČILIŠTA U MOSTARU

Preddiplomski studij

Prehrambena tehnologija

Predmet:    TEHNOLOGIJA PRERADE SIROVINA BILJNOG PODRIJETLA

(dio ispita iz Tehnologije ulja)

 

REZULTATI  PISMENOG  KOLOKVIJA

održanog  13.7.2020.

 

  1. Petra Kovač………………………………………...izvrstan (5)
  2. Franjo Širić…………………………………………..izvrstan (5)

 

 

 

________________________

 prof. dr. sc. Tihomir Moslavac

Rezultati ispitnog roka 17.7.2020. iz Prehrambenog inženjerstva i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu.

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh