REZULTATI ISPITA
Mikrobiološka sigurnost i kontrola hrane- ZOOTEHNIKA
(09.02.2021.)
Student |
Broj indeksa |
Broj bodova (ukupno 10) |
Udio bodova (%) |
Ocjena |
PALAC IVANA |
459 |
6,0 |
60 |
dovoljan (2) |
STANIĆ, MARIJA |
427 |
8,0 |
80 |
vrlo dobar (4) |
ŠIRIĆ, PETAR |
440 |
8,5 |
85 |
vrlo dobar (4) |
MIHALJEVIĆ, MATE |
? |
5,5 |
55 |
dovoljan (2) |
Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:
A = 91-100% 5 (izvrstan)
B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)
C = 67 to 78% 3 (dobar)
D = 55 to 66% 2 (dovoljan)
F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)
Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin
Student |
Broj indeksa |
Broj bodova (ukupno 35) |
Ocjena |
PALAC IVANA |
459 |
23/35 |
dobar (3) |
MIHALJEVIĆ, MATE |
? |
21/35 |
dovoljan (2) |
Ocjenjivanje: dovoljan (18-22), dobar (23-26), vrlo dobar (27-30), izvrstan (31-35)
Izv. prof. dr.sc. Višnja Vasilj
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875