Agronomski i prehrambeno tehnološki fakultet
Diplomski studij Prehrambeno inženjerstvo
Kolegij: Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji
REZULTATI ISPITA
Student |
Bodovi ispita |
Seminarski rad |
Konačna ocjena |
Nikolina Šutalo |
31/35 |
Vrlo dobar (4) |
Vrlo dobar (4) |
Doc.dr.sc. Josipa Krezić
Mostar, 10.veljače, 2025.
Studij prehrambene tehnologije
Prva godina studija
Rezultati Ispita iz Uvoda u prehrambene tehnologije održanog 10. veljače, 2025.
|
Ukupan broj bodova |
Konačna ocjena |
1. Marta Bilandžija |
22/30 |
Dobar (3) |
Uvid u radove je u petak 14.2. 2025. u 9:00, u uredu br. 2 u prizemlju zgrade.
|
Rezultati pismenog ispita iz predmeta Opće voćarstvo (održan 6.veljače 2025.):
1. Isidora Lažetić.......................................................nedovoljan (1)
2. Matej Skoko......................................................... nedovoljan (1)
Studenti mogu pogledati svoje testove u vrijeme redovitih konsultacija.
doc.dr.sc. Paulina Šaravanja
STUDIJ PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE
Prva godina studija
Rezultati pismenog dijela ispita iz TEHNIČKE FIZIKE prvi zimski rok: 2024/2025
Ime i prezime bodovi usmeni
1 Ana Jukić 16 -
2 Matea Marić 28 -
3 Antea Raguž 57 +
4 Ela Tončica Slezak 3 -
5 Nina Spužević 12 -
6 Karlo Šuman 6 -
Usmeni dio ispita je u srijedu 5.2. s početkom u 9:15. Uvid u radove je prije početka usmenog dijela ispita.
Predmetni nastavnik: dr.sc.Slavica Brkić
REZULTATI PISMENOG ISPITA IZ PREDMETA
ŽENSKO PODUZETNIŠTVO
Ispit su položili sljedeći studenti:
Studenti mogu pogledati radove u utorak, 28.1.2025. u 9,30 sati.
Doc.dr.sc. Marija Lasić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875