Rezultati ispita iz Kemije 2 održanog 01.07.2019.
Broj indeksa |
Broj bodova |
2315 |
62 |
2378 |
92 |
2350 |
55 |
2374 |
11 |
2380 |
20 |
2301 |
35 |
2318 |
32 |
2304 |
37 |
2307 |
41 |
2308 |
36 |
2206 |
* |
2218 |
* |
2235 |
* |
2219 |
* |
Napomena:
*nije odgovoreno eliminacijsko pitanje
Bodovni prag: 55
Upis ocjena i uvid u radove održat će se u petak 05.07.2019. u 9:00.
Modul: „Biotehnološka proizvodnja hrane“
Diplomski studij “Prehrambeno inženjerstvo“
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilišta u Mostaru
Koordinator modula: Prof. dr. sc. Jagoda Šušković
Rezultati ispita iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog 24.06.2019.
Koordinator modula:
Prof. dr. sc. Jagoda Šušković
REZULTATI PISMENOG ISPITA IZ PREDMETA
održanog 24.6.2019.
Pismeni dio ispita položila je
Usmeni dio ispita održat će se u utorak, 2.7.2019. u 9 sati.
Studenti mogu pogledati radove u utorak od 8,30.
Rezultati iz Biokemije, ljetni ispitni rok 27. 6. 2019.
|
Ime i prezime |
Bodovi |
1. |
Franjo Džambo |
Poziva se na usmeni ispit |
2. |
Ivana Jurković |
Poziva se na usmeni ispit |
3. |
Ivan Letica |
Poziva se na usmeni ispit |
|
|
|
4. |
Katarina Periša |
15 |
5. |
Josip Galov |
10 |
0
Za položen test bilo je potrebno ostvariti najmanje 55 bodova.
Usmeni ispit i uvid u radove održat će se u utorak, 2. 7. 2019. u 9:00 h.
Položio je:
1. Ivan Pehar 2378 14,5/24
Upis ocjena u ponedjeljak, 1. srpnja 2019. u 10h (D309).
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875