STUDENT: LEA LUČIĆ
MENTOR: PROF DR.SC. STANKO IVANKOVIĆ
NASLOV ZAVRŠNOG RADA (2021): KAKVOĆA JAJA RAZLIČITIH VRSTA PERADI
SAŽETAK:Značaj peradarstva je osim u proizvodnji mesa i u proizvodnji jaja. Za proizvodnji konzumnih jaja važne su lake pasmine, dok su hibridi važni za reprodukciju i meso. Za dobru nesivost potrebno je osigurati optimalne uvjete boravka peradi, a to su temperatura, vlažnost i pravilna prehrana.
Ključne riječi: kakvoća, jaja, perad, peradarstvo
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875