Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
Rezultati ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog 10.10.2017. u Mostaru:
R. broj. |
Ime i prezime |
Bodovi |
Bodovi Vježbe i radni zadaci |
Ukupno |
Ocjena |
Položili su: |
|
|
|
|
|
1 |
Živkušić Vlatka |
44,5 |
19 |
63,5 |
5 |
2 |
Jelinić Maja |
33,5 |
11,75 |
45,25 |
2 |
3 |
Kudin Jasmina |
30,0 |
16,44 |
46,44 |
2 |
Nisu položili |
|
|
|
|
|
4 |
Zelenika Matea |
18,5 |
|
|
1 |
5 |
Marić Ante |
9 |
|
|
1 |
6 |
Sablje Iva |
0 |
|
|
1 |
Za prolaz je bilo potrebno ostvariti 30 bodova
Konačna ocjena računa se na osnovu max 70 bodova (max 50 iz pismenog, max 20 iz vježbi i radnih zadataka)
Bodovi:
42-49 dovoljan (2)
49.1 – 56 dobar (3)
56.1 – 63 vrlo dobar (4)
63.1 – 70 izvrstan (5)
Predmetni nastavnik:
izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875