REZULTATI ISPITA
KONTROLA KAKVOĆE HRANE
PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA
(04.09.2017.)
Student |
Broj indeksa |
Broj bodova (ukupno 35) |
Udio bodova |
Ocjena |
Dejan Đerić |
2086 |
3,5 |
10% |
nedovoljan (1) |
Maja Jelinić |
2102 |
23 |
66% |
dovoljan (2) |
Dominik Nosić |
2097 |
4 |
11% |
nedovoljan (1) |
Ružica Šarčević |
2081 |
13 |
37% |
nedovoljan (1) |
Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:
A = 91-100% 5 (izvrstan)
B = 79 to 90% 4 (vrlodobar)
C = 67 to 78% 3 (dobar)
D = 55 to 66% 2 (dovoljan)
F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)
Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875