Procesi pripreme hrane

Rezultati drugog kolokvija i ispita

 Student:

1.      Kolokvij

2. Kolokvij

1.      ALPEZA IVANA

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

2.      ANČIĆ KRISTINA

Izvrstan (5)

Vrlo dobar (4)

3.      BAGARIĆ ANTE

Dobar (3)

Dobar (3)

4.      CRNJAC MARIO

Vrlo dobar (4)

Vrlo dobar (4)

5.      ČULJAK INES

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

6.      KOVAČ MARIO

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

7.      KOŽUL LJUBICA

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

8.      KRIŠTO ANĐELA

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

9.      KVESIĆ IVAN

 

 

10.  MALEKIN MARIJANA

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

11.  MARKOTIĆ ANDREA

Izvrstan (5)

12.  MARUŠIĆ KATARINA

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

13.  MRŠIĆ ANA-MARIJA

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

14.  MUJIĆ FADILA

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

15.  PINJUH MIHAELA

Vrlo dobar (4)

Izvrstan (5)

16.  RAJIČ BIANCA

Dobar (3)

Dobar (3)

17.  RAMLJAK DARIA

Izvrstan (5)

Vrlo dobar (4)

18.  RATKIĆ KATARINA

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

19.  SOLDO ANĐELA

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

20.  VEGO GABRIJELA

Izvrstan (5)

Izvrstan (5)

21.  VRHOVAC LUCIJA

Izvrstan (5)

Izvrstan (5

22.  VUKANČIĆ MATEJ

Vrlo dobar (4)

Izvrstan (5)

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh