Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet u Mostaru
Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 28. 04. 2017.
Ime i prezime
Bodovi
Ocjena
Jovana Došlo
40,15/50
Vrlo dobar (4)
Ana Miloš
31/50
Dovoljan (2)
Andrea Ćorić
27,4/50
Nedovoljan (1)
Robert Bulić
26,5/50
Nedovoljan (1)
Marko Bulić
27,5/50
Nedovoljan (1)
Antonija Romić
25,8/50
Nedovoljan (1)
Renata Pandža
20,75/50
Nedovoljan (1)
Ivan Krešić
6,35/50
Nedovoljan (1)
Ukupan broj bodova na pismenom ispitu je 50. za pozitivu ocjenu student treba ostvariti 60% od ukupnog broja bodova.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875