Rezultati ispita: Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla – čokolada održanog 22.6.2023.

Jelena Mihaljević

Izvrstan (5)

Ana Rezo

Izvrstan (5)

Sara Zadro

Vrlo dobar (4)

Iva Jelić

Dobar (3)

Iva Slišković

Dobar (3)

Darija Krešić

Dobar (3)

Andrijana Marold

Dobar (3)

Josipa Pelivan

Dovoljan (2)

Prof.dr.sc. Jurislav Babić

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh