REZULTATI ISPITA

KONTROLA KAKVOĆE HRANE

PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA

(21.06.2022.)

 

 

Student

Broj indeksa

Broj bodova

(ukupno 35)

Udio bodova (%)

Ocjena

BAĆAK, JOSIPA

2508

3,5

35

nedovoljan (1)

JELIĆ, IVA

2475

24,5

70

dobar (3)

SLIŠKOVIĆ, IVA

2457

23,5

67

dobar (3)

ZADRO, SARA

2453

29,0

83

vrlo dobar (4)

 

 

Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:

 

A = 91-100% 5 (izvrstan)

B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)

C = 67 to 78% 3 (dobar)

D = 55 to 66% 2 (dovoljan)

F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

 

Prof. dr. sc. Jelka Pleadin

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh