Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet

Opća mikrobiologija

Mostar, 2. veljača 2017.

 REZULTATI ISPITA IZ PRAKTUKUMA  IZ MODULA  “OPĆA MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE II GODINE STUDIJA PREHRAMBENE TEHNOLOGIJE   - UPISANI  AKADEMSKE  2016/2017. god.

Red. br.:

Prezime I ime

1. parcijalni (bodovi)

2. parcijalni

 (bodovi)

     Praktikum

       (bodovi)

Ukupno  bodova

Konačna ocjena

 

evidencija

1.

Bakoč, Milica

 

14/35

 

NPI

 

NPK

 

NPI

 

 

2.

Balanac, Adna

 

21/35

 

21/35

 

6

 

48/80

 

 

Dovoljan (2)

 

3.

Bekavac, Tea

 

25/35

 

21/35

 

6

 

52/80

 

 

 Dovoljan (2)

 

4.

Ibrović, Melisa

 

21/35

 

21/35

 

6

 

48/80

 

Dovoljan (2)

 

5.

Ljubas Ivan

 

24/35

 

21/35

 

NPK

 

NPI

 

 

6.

Marić, Ante

 

10/35

 

NPI

 

NPK

 

NPI

 

 

7.

Miladin, Andrea

 

23/35

 

21/35

 

6

 

50/80

 

Dovoljan (2)

 

8.

         Nosić, Dominik

 

23/35

 

21/35

 

NPK

 

NPI

 

 

9.

Primorac Josipa

 

29/35

 

30/35

 

13

 

72/80

 

Izvrstan (5)

 

10..

Sabljo Ivan

 

21/35

 

22/35

 

6

 

49/80

 

Dovoljan (2)

 

11.

Soldo Ivana

 

21/35

 

21/35

 

8

 

50/80

 

Dovoljan (2)

 

12..

Šantić Mateo

 

23/35

 

21/35

 

NPK

 

NPI

 

 

13.

Topić Robert

 

23/35

 

17/35

 

NPK

 

NPI

 

 

14.

Voljevica Amila

 

29/35

 

32/35

 

13

 

72/80

 

Izvrstan (5)

 

15.

Vujica Klaudija

 

21/35

 

21/35

 

8

 

50/80

 

Dovoljan (2)

 

 

Legenda uz tablicu:

NPI – nije položio/položila ispit;  NPK- nije položio/položila kolokvij iz vježbi

Objašnjenje bodova:

Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70) ;

Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježbi iznosi: 13

Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. ispita i kolokvija iznosi:  80

Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%) ; na kolokviju s vježbi: 6 (60%),

što iznosi 46 bodova (ili 60% od ukupno 80 bodova).

 Bodovi i ocjene iz praktikuma::

6-7 bodova - dovoljan (2); 8 bodova- dobar (3); 9 bodova- vrlo dobar (4); 10-13 bodova- izvrstan (5)

Bodovi i konačna  ocjena:

Do 45 bodova – nedovoljan (1); 46-55 -  dovoljan (2);  56-63 - dobar (3);  64-71-  vrlo dobar (4);  72-80 - izvrstan (5)

                                                                                              Nositelj : doc. dr.sc. Višnja Vasilj

 

 

 

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh