Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Diplomski studij: Prehrambeno inženjerstvo
Razvoj proizvoda u prehrambenoj industriji
Rezultati prvog ispitnog roka (26.02.2020.)
Ime i prezime | Ocjena - seminarski rad |
Bodovi | Ocjena - ispit | Konačna ocjena |
Gabrijela Pehar | Vrlo dobar (4) | 30 | Vrlo dobar (4) | Vrlo dobar (4) |
Ivana Oreč | Vrlo dobar (4) | 27 | Dobar (3) | Dobar (3) |
Milica Bakoč | Dobar (3) | 34 | Izvrstan (5) | Vrlo dobar (4) |
Ana Vukoja | Dobar (3) | 31 | Vrlo dobar (4) | Vrlo dobar (4) |
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje pismenog ispita:
izvrstan: 35 – 31,5
vrlo dobar: 31,4 – 28
dobar: 27,9 – 24,5
dovoljan: 24,4 – 21
Ocjena seminarskog rada donosi 40% ukupne ocjene a pismenog ispita 60%
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875