Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 26. 2. 2020.
Ime i prezime | Bodovi | Ocjena |
Kristina Čolak | 36,8/50 | Dobar (3) |
Jasna Soće | 30/50 | Dovoljan (2) |
Nina Džidić | 31/50 | Dovoljan (2) |
Nevenka Jolić | 30/50 | Dovoljan (2) |
Petra Kovač | 21,15/50 | Nedovoljan (1) |
Katarina Čorluka | 18,85/50 | Nedovoljan (1) |
Zvonimir Pehar | 23,05/50 | Nedovoljan (1) |
Maja Rotim | 12,7/50 | Nedovoljan (1) |
Ivona Mandić | 17,85/50 | Nedovoljan (1) |
Josip Kovač | 11,9/50 | Nedovoljan (1) |
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875