Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati prvog ispitnog roka (11.02.2020.)

Ime i prezime Bodovi Ocjena
Glorija Pocrnja 37,55 Dobar (3)
Ivana Primorac 36,05 Dobar (3)
Anđela Pavković 35,45 Dobar (3)
Nikolina Biško 35 Dobar (3)
Nina Džidić 25,50 Nedovoljan (1)
Petra Kovač 22,85 Nedovoljan (1)
Nevenka Jolić 20,35 Nedovoljan (1)
Jasna Soče 18,35 Nedovoljan (1)
Katarina Ćorluka 10,65 Nedovoljan (1)
Josip Kovač 8,05 Nedovoljan (1)
Ivona Mandić 5,35 Nedovoljan (1)
Maja Rotim 1 Nedovoljan (1)

Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje:
Izvrstan: 50 – 45
vrlo dobar: 44,9 – 40
dobar: 39,9 – 35
dovoljan: 34,9 – 30

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh