Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati prvog parcijalnog ispita (13.12.2019.)
Ime i prezime
Bodovi
Ocjena
Jelena Ćorić
38,5
Vrlo dobar (4)
Sara Galić
36,15
Vrlo dobar (4)
Katarina Jerković
32,3
Dobar (3)
Ivan Pehar
29,55
Dovoljan (2)
Iva Sablje
28
Dovoljan (2)
Matea Raič
27,35
Dovoljan (2)
Ivona Knežević
27
Dovoljan (2)
Nina Džidić
24,35
Nedovoljan (1)
Nikolina Biško
21
Nedovoljan (1)
Katarina Ćorluka
18,9
Nedovoljan (1)
Glorija Pocrnja
17,75
Nedovoljan (1)
Ivana Primorac
16,25
Nedovoljan (1)
Kristina Čolak
16,10
Nedovoljan (1)
Iva Bešlić
15,8
Nedovoljan (1)
Jasna Soče
13,75
Nedovoljan (1)
Lidija Ramljak
12,5
Nedovoljan (1)
Petra Kovač
11,85
Nedovoljan (1)
Maja Rotim
10,5
Nedovoljan (1)
Tomislav Marić
10,45
Nedovoljan (1)
Nevenka Jolić
9,85
Nedovoljan (1)
Iva Relota
7,6
Nedovoljan (1)
Franje Širić
4,75
Nedovoljan (1)
Josip Kovač
4,35
Nedovoljan (1)
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje:
 Izvrstan: 45 – 40,5
 vrlo dobar: 40,4 – 36
 dobar: 35,9 – 30,5
 dovoljan: 30,4 – 27

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh