Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
OBAVIJEST STUDENTIMA
Rezultati pismenog ispita položenog preko parcijalnih ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane (Mostar) 2019.
Rbr. |
Ime i prezime |
Bodovi I parcijalnog ispita |
Bodovi II parcijalnog ispita |
Bodovi laboratorijske vježbe i radni zadaci |
Ukupni bodovi |
Ocjena ispita |
Položili su |
|
|
|
|
|
|
1 |
Bago Antonija |
19,5 |
25,0 |
20,0 |
64,5 |
5 |
2 |
Galić Sara |
25,0 |
18,5 |
20,0 |
63,5 |
5 |
3 |
Ćorić Jelena |
20,5 |
21,0 |
19,0 |
60,5 |
4 |
4 |
Jerković Katarina |
23,0 |
19,5 |
17,0 |
59,5 |
4 |
5 |
Pocrnja Gloria |
18,0 |
15,0 |
20,0 |
53,0 |
3 |
6 |
Pehar Ivan |
17,0 |
15,5 |
18,0 |
50,5 |
3 |
7 |
Biško Nikolina |
15,0 |
16,0 |
19,0 |
50,0 |
3 |
8 |
Jolić Nevenka |
15,0 |
18,0 |
17,0 |
50,0 |
3 |
Upis ocjena: Zadnji rok u 9 mjesecu
ISS sustav: 12.06.2019.
42-49 bodova dovoljan (2)
49.1-56 bodova dobar (3)
56.1-63 bodova vrlo dobar (4)
63.1-70 bodova izvrstan (5)
Predmetni nastavnik:
prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875