Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
Bodovi ostvareni tijekom održavanja predavanja i vježbi iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane u Mostaru ak. 2018./2019.
R. broj |
Ime i prezime |
Bodovi Radni zadaci |
Bodovi vježbe |
Bodovi Ukupno |
1 |
Bago Antonija |
10 |
10 |
20 |
2 |
Bešlić Iva |
8,5 |
10 |
18,5 |
3 |
Biško Nikolina |
9 |
10 |
19 |
4 |
Ćorić Jelena |
9 |
10 |
19 |
5 |
Džidić Nina |
7 |
9,86 |
16,86 |
6 |
Galić Sara |
10 |
10 |
20 |
7 |
Jerković Katarina |
7 |
10 |
17 |
8 |
Jolić Nevenka |
7 |
10 |
17 |
9 |
Knežević Ivona |
6 |
9,28 |
15,28 |
10 |
Kovač Petra |
10 |
10 |
20 |
11 |
Lovrić Vedrana |
8,5 |
10 |
18,5 |
12 |
Mihalj Dario |
3 |
Nisu odrađene |
3 |
13 |
Pavković Anđela |
5 |
10 |
15 |
14 |
Pehar Ivan |
8 |
10 |
18 |
15 |
Planinić Ivo Marijan |
8 |
10 |
18 |
16 |
Pocrnja Gloria |
10 |
10 |
20 |
17 |
Primorac Ivana |
9 |
10 |
19 |
18 |
Raič Matea |
10 |
10 |
20 |
19 |
Ramljak Lidija |
10 |
10 |
20 |
Predmetni nastavnik:
prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875