Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet

Smjer: Prehrambena tehnologija                        

Modul: Opća mikrobiologija            

Mostar, 13.2. 2019.

OCJENE IZ MODULA  “OPĆA MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE 2. GODINE STUDIJA  SMIJER Prehrambena tehnologija, akademska 2018./2019.

Red. br.:

Prezimeiime

1. parcijalni (bodovi)

2. parcijalni

(bodovi)

Praktikum                  (bodovi )

Ukupno

bodova

Konačna

ocjena

evidencija

1.

Bešlić Iva

21/35

 

21 /35

 

7

 

49/80

 

Dovoljan (2)

 

2.

Biško Nikolina

21/35

 

27/35

 

8

 

56/80

 

Dobar (3)

 

3.

Cikojević Petra

NPI

 

NPI

 

NPK

 

 

NPI

 

4.

Ćorić Jelena

30/35

 

22/35

 

10

 

61/80

 

Dobar (3)

 

5.

Džidić Nina

21/35

 

25/35

 

10

 

54/80

 

Dobar (3)

 

 

6.

Galić Sara

29/35

 

25/35

 

10

 

64/80

 

Vrlo dobar (4)

 

7.

Jerković Katarina

21/35

 

29/35

 

10

 

60/80

 

Dobar (3)

 

8.

Jolić Nevenka

21/35

 

22/35

 

9

 

52/80

 

Dovoljan (2)

 

9.

Knežević Ivona

26/35

 

28/35

 

10

 

64/80

 

Vrlo dobar (4)

 

10.

Kovač Petra

NPI

 

NPI

 

NPK

 

 

 

NPI

 

11.

Lovrić Vedrana

21/35

 

21/35

 

8

 

50/80

 

Dovoljan (2)

 

12.

Mihalj Dario

NPI

 

NPI

 

NPK

 

 

NPI

 

13.

Pavković Anđela

22/35

 

24/35

 

10

 

56/80

 

Dobar (3)

 

14.

Planinić Ivo Marijan

22/35

 

22/35

 

7

 

51/80

 

Dovoljan (2)

 

15.

Pocrnja Glorija

27/35

 

22/35

 

9

 

58/80

 

Dobar (3)

 

16.

Primorac  Ivana

24/35

 

32/35

 

10

 

66/80

 

Vrlo dobar (4)

 

17.

Raič Matea

23/35

 

21/35

 

9

 

53/80

 

Dovoljan (2)

 

18.

Ramljak Lidija

 

21/35

 

21/35

 

NPK

 

 

NPI

 

19.

Ćorluka Katarina

 

21/35

 

23/35

 

7

 

51/80

 

Dovoljan (2)

 

 

Legenda uz tablicu:

NPK – nije položio/položila kolokvij iz vježbi  ;  NPI - nije položio/položila ispit

Objašnjenje bodova:

Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70 bodova) ;

Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježb-praktikum  i iznosi: 10

Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. pismena ispita i praktikum iznosi:  80 bodova

Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%)

Bodovi  i konačna ocjena:

Do 47 bodova – nedovoljan (1); 48-55 -  dovoljan (2);  56-63 - dobar (3);  64-71-  vrlodobar (4);  72-80 - izvrstan (5)

Predmetni nastavniki nositelj modula:

doc.dr. sc. Višnja Vasilj

 

 

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh