Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Prehrambena tehnologija
Modul: Opća mikrobiologija
Mostar, 13.2. 2019.
OCJENE IZ MODULA “OPĆA MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE 2. GODINE STUDIJA SMIJER Prehrambena tehnologija, akademska 2018./2019.
Red. br.: |
Prezimeiime |
1. parcijalni (bodovi) |
2. parcijalni(bodovi) |
Praktikum (bodovi ) |
Ukupnobodova |
Konačnaocjena |
evidencija |
1. |
Bešlić Iva |
21/35 |
21 /35 |
7 |
49/80 |
Dovoljan (2) |
|
2. |
Biško Nikolina |
21/35 |
27/35 |
8 |
56/80 |
Dobar (3) |
|
3. |
Cikojević Petra |
NPI |
NPI |
NPK |
|
NPI |
|
4. |
Ćorić Jelena |
30/35 |
22/35 |
10 |
61/80 |
Dobar (3) |
|
5. |
Džidić Nina |
21/35 |
25/35 |
10 |
54/80 |
Dobar (3)
|
|
6. |
Galić Sara |
29/35 |
25/35 |
10 |
64/80 |
Vrlo dobar (4) |
|
7. |
Jerković Katarina |
21/35 |
29/35 |
10 |
60/80 |
Dobar (3) |
|
8. |
Jolić Nevenka |
21/35 |
22/35 |
9 |
52/80 |
Dovoljan (2) |
|
9. |
Knežević Ivona |
26/35 |
28/35 |
10 |
64/80 |
Vrlo dobar (4) |
|
10. |
Kovač Petra |
NPI |
NPI |
NPK |
|
NPI |
|
11. |
Lovrić Vedrana |
21/35 |
21/35 |
8 |
50/80 |
Dovoljan (2) |
|
12. |
Mihalj Dario |
NPI |
NPI |
NPK |
|
NPI |
|
13. |
Pavković Anđela |
22/35 |
24/35 |
10 |
56/80 |
Dobar (3) |
|
14. |
Planinić Ivo Marijan |
22/35 |
22/35 |
7 |
51/80 |
Dovoljan (2) |
|
15. |
Pocrnja Glorija |
27/35 |
22/35 |
9 |
58/80 |
Dobar (3) |
|
16. |
Primorac Ivana |
24/35 |
32/35 |
10 |
66/80 |
Vrlo dobar (4) |
|
17. |
Raič Matea |
23/35 |
21/35 |
9 |
53/80 |
Dovoljan (2) |
|
18. |
Ramljak Lidija
|
21/35 |
21/35 |
NPK |
|
NPI |
|
19. |
Ćorluka Katarina
|
21/35 |
23/35 |
7 |
51/80 |
Dovoljan (2) |
|
Legenda uz tablicu:
NPK – nije položio/položila kolokvij iz vježbi ; NPI - nije položio/položila ispit
Objašnjenje bodova:
Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70 bodova) ;
Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježb-praktikum i iznosi: 10
Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. pismena ispita i praktikum iznosi: 80 bodova
Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%)
Bodovi i konačna ocjena:
Do 47 bodova – nedovoljan (1); 48-55 - dovoljan (2); 56-63 - dobar (3); 64-71- vrlodobar (4); 72-80 - izvrstan (5)
Predmetni nastavniki nositelj modula:
doc.dr. sc. Višnja Vasilj
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875