Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet

Sveučilište u Mostaru

Prehrambena tehnologija

Kemija hrane

REZULTATI PRVOG PARCIJALNOG ISPITA

Ime i prezime

Ocjena PI_1

Parcijalni ispit - 2

Prijedlog konačne ocjene 

Bodovi

Ocjena 

Andrea Šaravanja

Izvrstan (5)

43,5/50

Vrlo dobar (4)

Izvrstan (5)

Josipa Mikulić

Izvrstan (5)

35/50

Dobar (3)

Vrlo dobar (4)

Ivana Blažević

Vrlo dobar (4)

30/50

Dovoljan (2)

Dobar (3)

Nikolina Zovko 

Vrlo dobar (4)

-

-

PI_2

Ivana Oreč

Vrlo dobar (4)

28,15/50

Nedovoljan (1)

PI_2

Mario Nižić

Dobar (3)

35/50

Dobar (3)

Dobar (3)

Mateo Radić

Dobar (3)

-

-

PI_2

Ivana Rešetar

Dobar (3)

20,75/50

Nedovoljan (1)

PI_2

Ivona Pandža

Dobar (3)

-

-

PI_2

Ana Krešić

Dovoljan (2)

-

-

PI_2

Marijana Petrović

Dovoljan (2)

-

-

PI_2

Ana Vukoja

Dovoljan (2)

26,75/50

Nedovoljan (1)

PI_2

Željana Obradović

Dovoljan (2)

-

-

PI_2

Martina Kvesić

Nedovoljan (1)

15,9/50

Nedovoljan (1)

-

Valentina Bošnjak

Nedovoljan (1)

8,75/50

Nedovoljan (1)

-

Marija Bezer

-

30,25/50

Dovoljan (2)

PI_1

Ocjenjivanje: 

  • Izvrstan: 50 – 45
  • Vrlo dobar: 44,9 – 40
  • Dobar: 39,9 – 35
  • Dovoljan: 34,9 – 30

Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

 

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh