Agronomski I prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilište u Mostaru
SMJEROVI: Opća agronomija i Prehrambena tehnologija modula Mikrobiologija
Red. br. Prezime i ime studenta 1. parcijalni ispit (bodovi) 2. parcijalni ispit (bodovi) Kolokvij iz vježbi (bodovi) Ukupno bodova Konačna ocjena
1.Mate Vukadin13/25 dovoljan (2) - 6 bodova
2.Antonio Matić13/25 dovoljan (2) - 6 bodova
3.Josip Piplica13/25 dovoljan (2) - 6 bodova
4. Anđela –Petra Jelič 21/35 21/35 11/25 dovoljan (2) - 6 bodova 48/80 Konačne ocjene dovoljan (2)
5. Marko Bulić 21/35 21/35 13/25 dovoljan (2) - 6 bodova 48/80 Konačne ocjene dovoljan (2)
6.Andreo Jelčić 7/25 nije položio
7.Filip Ljubić 4/25 nije položio
8.Marija Raič nije položila
Rezultati praktičnog ispita iz Mikrobiologije koji je održan 15.09.2016.
Mostar: 19.09.2016.
Objašnjenje bodova:
Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70) ;
Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. ispita i kolokvija iznosi: 70
Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%),
što iznosi 42 bodova (ili 60% od ukupno 70 bodova), maksimalni broj bodova je 80.
Bodovi iz praktičnog ispita 6 bodova- dovoljan (2); 7-8 bodova- dobar; 9 bodova- vrlo dobar (4); 10bodova- izvrstan (5)
Bodovi i konačna ocjena:
Do 42 bodova – nedovoljan (1); 46-55- dovoljan (2); 56-65 - dobar (3); 66-75 - vrlo dobar (4); 76-80 - izvrstan (5)
Predmetni nastavnik i nositelj modula:
Doc.dr.sc. Višnja Vasilj
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875