Agronomski I prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilište u Mostaru

SMJEROVI: Opća agronomija i  Prehrambena tehnologija modula Mikrobiologija   

 

Red. br. Prezime i ime studenta 1. parcijalni ispit (bodovi) 2. parcijalni  ispit (bodovi) Kolokvij iz      vježbi (bodovi) Ukupno  bodova Konačna ocjena

1.Mate Vukadin13/25 dovoljan (2) - 6 bodova

2.Antonio Matić13/25 dovoljan (2) - 6 bodova

3.Josip Piplica13/25 dovoljan (2) - 6 bodova

4. Anđela –Petra  Jelič       21/35 21/35 11/25 dovoljan (2) - 6 bodova  48/80 Konačne ocjene dovoljan (2)

5. Marko Bulić 21/35  21/35  13/25 dovoljan (2) - 6 bodova 48/80 Konačne ocjene dovoljan (2)

6.Andreo Jelčić    7/25  nije položio

7.Filip Ljubić       4/25  nije položio

8.Marija Raič        nije položila

 

Rezultati praktičnog  ispita iz Mikrobiologije  koji je održan  15.09.2016.

Mostar: 19.09.2016.

 

Objašnjenje bodova:

Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70) ; 

Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. ispita i kolokvija iznosi:  70

Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%), 

što iznosi 42 bodova (ili 60% od ukupno 70 bodova), maksimalni broj bodova je 80.

Bodovi iz praktičnog ispita 6 bodova- dovoljan (2);  7-8 bodova- dobar; 9 bodova- vrlo dobar (4); 10bodova- izvrstan (5)

Bodovi i konačna ocjena:

Do 42 bodova – nedovoljan (1); 46-55-  dovoljan (2);  56-65 - dobar (3);  66-75 -  vrlo dobar (4);  76-80 - izvrstan (5)

 

Predmetni nastavnik i nositelj modula:

Doc.dr.sc.  Višnja Vasilj

 

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh