REZULTATI ISPITA KONTROLA KAKVOĆE HRANE PREHRAMBENA TEHNOLOGIJA (29.06.2018.)

 

Student

Broj indeksa

Broj bodova (ukupno 35)

Udio bodova (%)

Ocjena

BOŠNJAK, VALENTINA

2186

17,5

50

nedovoljan (1)

BULIC, ANĐELKO

2123

25,5

73

dobar (3)

ĆORLUKA, KATARINA

2251

22,5

64

dovoljan (2)

FILIPOVIĆ, STJEPAN

2037

23,0

66

dovoljan (2)

KONTA, DAJANA

2150

17,0

49

nedovoljan (1)

KOVAČ, JOSIP

2235

2,0

6

nedovoljan (1)

KREŠIĆ, ANA

2232

22,0

63

dovoljan (2)

MANDIĆ, IVONA

2236

25,0

71

dobar (3)

MARIĆ, TOMISLAV

2138

16,0

46

nedovoljan (1)

MUSA, IVANA

2333

22,5

64

dovoljan (2)

PALAC, IVANA

2233

18,0

51

nedovoljan (1)

RELOTA, IVA

2206

19,5

56

dovoljan (2)

REŠETAR, IVANA

2244

25,5

73

dobar (3)

ROTIM, MAJA

2218

24,5

70

dobar (3)

ŠIRIĆ, FRANJO

2261

11,0

31

nedovoljan (1)

VUKOJA, IVANA

2219

20,0

57

dovoljan (2)


Prema Pravilniku o studiranju konačna se ocjena dobiva na sljedeći način:

A = 91-100% 5 (izvrstan)

B = 79 to 90% 4 (vrlo dobar)

C = 67 to 78% 3 (dobar)

D = 55 to 66% 2 (dovoljan)

F = 0 to 54% 1 (nedovoljan)

Izv. prof. dr. sc. Jelka Pleadin

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh