Procesi pripreme hrane

Rezultati 2. Kolokvija, 11.6.2018.

MARIJANA

BAGARIĆ

Dobar (3)

IVONA

BOŠNJAK

Izvrstan (5)

NIKOLINA

BULIĆ

Izvrstan (5)

ROBERT

BULIĆ

Izvrstan (5)

ŠTEFICA

BUNOZA

Izvrstan (5)

MARTA

CVITKOVIĆ

Vrlo dobar (4)

ANTONIA

ĆOSIĆ

Vrlo dobar (4)

MIRNA

GRGIĆ

Vrlo dobar (4)

MATEA

KOLENDA

Izvrstan (5)

KRISTINA

MARAČIĆ

Izvrstan (5)

MAJA

MATIĆ

Izvrstan (5)

MARIJA

PEJIĆ

Vrlo dobar (4)

BRUNO

VASILJ

Izvrstan (5)

 

prof.dr.sc. Jurislav Babić

 

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh