Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za primijenjenu kemiju i instrumentalne metode
Kolegij: Ambalaža i pakiranje hrane
Rezultati ispita iz kolegija Ambalaža i pakiranje hrane održanog 07.02.2018. u Mostaru:
R. broj. |
Imeiprezime |
Bodovi |
Bodovi Vježbeiradnizadaci |
Ukupno |
Ocjena |
Položilisu: |
|
|
|
|
|
1 |
Sablje Iva |
35 |
12,85 |
47,85 |
2 |
Nisupoložili |
|
|
|
|
|
2 |
FilipovićStjepan |
17 |
|
|
1 |
Nisupristupili |
|
|
|
|
|
3 |
Cikojević Petra |
|
|
|
|
Za prolaz je bilo potrebno ostvariti 30 bodova
Konačna ocjena računa se na osnovu max 70 bodova (max 50 iz pismenog, max 20 iz vježbi i radnih zadataka)
Bodovi:
42-49 dovoljan (2)
49.1 – 56 dobar (3)
56.1 – 63 vrlo dobar (4)
63.1 – 70 izvrstan (5)
Upis ocjena: pratiti obavijesti za dolazak nastavnika u Mostar na predavanje.
Predmetni nastavnik:
izv. prof. dr. sc. Lidija Jakobek Barron
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875