Prehrambeni aditivi (ispit)
1. Antonia Ćosić (usmeni ispit)
Usmeni ispit će se održati u petak, 19. srpnja 2019.
Tehnologija sirovina biljnog podrijetla (kolokvij - voće i povrće)
1. Lora Jelić (3)
2. Ružica Šarčević (3)
Usmeni ispit će se održati u petak, 19. srpnja 2019.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet u Mostaru
Diplomski studij
Procesi pripreme hrane
5.7.2019
REZULTATI ISPITA
DOMINIK NOSIĆ |
Dobar (3) |
IVAN KREŠIĆ |
Dobar (3) |
MATEA ZELENIKA |
Izvrstan (5) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla
Rezultati ispita, 7.7.2019.
Monika Dragoje |
Dovoljan (2 |
Dajana Konta |
Dovoljan (2 |
Ana Krešić |
Dobar (3) |
Josipa Mikulić |
Izvrstan (5) |
Ivana Palac |
Dovoljan (2) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875