Rezultati ispita

AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET

SVEUČILIŠTA U MOSTARU

Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija

„INŽENJERSTVO“

 

REZULTATI ISPITA

25.rujna, 2019.

  1. DIO

 

 

                                                                                                                                     BODOVI

  1. Zadovoljili iz računskog dijela ispita:
  2. Karla Akmadžić……………………………………………………………….8,0
  3. Dario Mihalj…………………………………………………………………..7,5
  4. Nisu zadovoljili iz prvog dijela ispita:
  5. Josip Kovač (R-1-1-5: 4 boda)

II.DIO

  1. Zadovoljili iz računskog dijela ispita:
  2. Maja Rotim………………………………………………………………….7,5
  3. Zadovoljili iz teorijskog dijela ispita:
  4. Karla Akmadžić………………………………………………………………7,5
  5. Nisu zadovoljili iz drugog dijela ispita:
  6. Ivona Musa (R-2-2-3: 3 boda)

 

III.UKUPNA OCJENA

 

Maja Rotim – dovoljan (2)

 

 

Pismenom dijelu ispita iz Znanosti o prehrani pristupilo je pet studenata

Rezultat je kako slijedi:

Ivo Marijan Planinić - 69/120 (57,5 %) - dovoljan (2)

Iva Bešlić - Loša dva od tri eliminacijska zadatka (temeljni razlog za
pad) a loš je i sveukupni broj bodova 57,5/120 (47 %) - nedovoljan (1)

Nina Džidić - 64,5/120 (53 %) - dovoljan (2)

Dario Mihalj - Loša dva od tri eliminacijska zadatka (temeljni razlog za
pad) a loš je i sveukupni broj bodova 23/120 (19 %) - nedovoljan (1)

Josip Kovač - Loša sva tri eliminacijska zadatka (temeljni razlog za
pad) a loš je i sveukupni broj bodova 29/120 (24 %) -nedovoljan (1)

Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
REZULTATI ISPITA ODRŽANOG 24. 09. 2019.
Ime i prezime
Broj bodova
Ocjena
Ružica Šarčević
25,45/50
Nedovoljan (1)
Lora Jelić
24,85/50
Nedovoljan (1)
Karla Akmadžić
26,75/50
Nedovoljan (1)
Napomena:
Broj bodova
Ocjena
0 - 29,9
Nedovoljan (1)
30 - 34,9
Dovoljan (2)
35 - 39,9
Dobar (3)
40 - 44,9
Vrlo dobar (4)
45 - 50
Izvrstan (5)
Prof

REZULTATI PISMENIH ISPITA ODRŽANIH 20.9. 2019. GODINE

Modul Opće voćarstvo

  1. DAVOR BRAJKOVIĆ……………………………………….........dovoljan (2)
  2. MONIKA KARLOVIĆ………………………………………….nedovoljan (1)
  3. MARIO SABLJO…………………………………………………..dovoljan (2)
  4. MILAN PERKOVIĆ……………………………………………….dovoljan (2)
  5. MARA RADOŠ………………………………………………….nedovoljan (1)
  6. ANTONIO VUČIĆ…………………………………………………dovoljan (2)

______________________________________________________________________

Modul Specijalno voćarstvo

  1. NIKOLINA BAKOVIĆ……………………………………………..dovoljan (2)
  2. BOŽE BANDOV……………………………………………………dovoljan (2)
  3. ANTUN TOMIĆ…………………………………………………….dovoljan (2)
  4. IVAN PAŠALIĆ…………………………………………………….dovoljan (2)
  5. PETAR ŠIRIĆ……………………………………………………….dovoljan (2)
  6. DANIJELA JUKO……………………………………………… nedovoljan (1)
  7. ANDREO JELČIĆ…………………………………………………. dovoljan (2)
  8. ANITA STOJAK………………………………………………….nedovoljan (1)
  9. BOJANA BOROVAC……………………………………………….dovoljan (2)

______________________________________________________________________

Studenti mogu pogledati svoje testove u vrijeme konsultacija.

doc.dr.sc. Paulina Šaravanja

Modul: „Biotehnološkaproizvodnjahrane“

Diplomskistudij  “Prehrambenoinženjerstvo“

Agronomskiiprehrambeno-tehnološkifakultet

Sveučilišta u Mostaru

Koordinatormodula: Prof. dr. sc. JagodaŠušković

 

 

Rezultati ispita iz kolegija „Biotehnološka proizvodnja hrane“ održanog16.09.2019.

 

 

  1. Dejan Đerić             vrlodobar (4)

 

Koordinator modula:

 

 

  Prof. dr. sc. Jagoda Šušković

                                                          

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh