Rezultati ispita Uvod u znanstveno-istraživački rad na predroku 17.1.2020. | Ocjena | ||
Redni br. | Student/ica | Smjer | |
1. | Bagarić, Marko | Zootehnika | dovoljan (2) |
2. | Jonlija, Danijel | Zootehnika | nedovoljan (1) |
3. | Opančar, Marin | Zootehnika | dobar (3) |
4. | Vukadin, Mate | Zootehnika | dovoljan (2) |
5. | Brnadić, Mia | Bilinogojstvo | izvrstan (5) |
6. | Jurić, Matej | Bilinogojstvo | nedovoljan (1) |
7. | Pažin, Mile | Bilinogojstvo | izvrstan (5) |
8. | Dragićević, Marija | Bilinogojstvo | np |
9. | Vuleta, Renata | Bilinogojstvo | dobar (3) |
10. | Čilić, Kristina | Nutricionizam | dobar (3) |
11. | Ćorić, Nando | Nutricionizam | dovoljan (2) |
12. | Matijanić, David | Nutricionizam | np |
13. | Matković, Mirna | Nutricionizam | dobar (3) |
14. | Pehar, Luka | Nutricionizam | nedovoljan (1) |
15. | Tadić, Zvonimir | Nutricionizam | izvrstan (5) |
16. | Bošnjak. Valentina | Prehrambeno inženjerstvo | dobar (3) |
17. | Bulić, Anđelko | Prehrambeno inženjerstvo | dobar (3) |
18. | Erceg, Silvija | Prehrambeno inženjerstvo | np |
19. | Jelinić, Maja | Prehrambeno inženjerstvo | dobar (3) |
20. | Konta, Dajana | Prehrambeno inženjerstvo | dovoljan (2) |
21. | Mikulić, Josipa | Prehrambeno inženjerstvo | izvrstan (5) |
22. | Pandža,Ivona | Prehrambeno inženjerstvo | np |
23. | Sušac, Ana | Prehrambeno inženjerstvo | vrlo dobar (4) |
24. | Vukoja, Ana | Prehrambeno inženjerstvo | izvrstan (5) |
prof.dr.sc.Zrinka Knezović |
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati drugog parcijalnog ispita (17.01.2020.) i prijedlog konačne ocjene
Ime i prezime | Prvi parcijalni ispit | Drugi parcijalni ispit | Konačna ocjena |
|
Ocjena | Bodovi | Ocjena | ||
Jelena Ćorić | Vrlo dobar (4) | 30,3 | Dovoljan (2) | Dobar (3) |
Sara Galić | Vrlo dobar (4) | 42,2 | Izvrstan (5) | Izvrstan (5) |
Katarina Jerković | Dobar (3) | 41,65 | Izvrstan (5) | Vrlo dobar (4) |
Matea Raič | Dovoljan (2) | 28,8 | Dovoljan (2) | Dovoljan (2) |
Ivona Knežević | Dovoljan (2) | 29,2 | Dovoljan (2) | Dovoljan (2) |
Ivan Pehar | Dovoljan (2) | 2,35 | Nedovoljan (1) | PPI-2 |
Iva Sablje | Dovoljan (2) | 16,4 | Nedovoljan (1) | PPI-2 |
Mateo Radić | - | 36 | Vrlo dobar (4) | PPI-1 |
Nina Džidić | Nedovoljan (1) | 16,25 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Nikolina Biško | Nedovoljan (1) | 21,25 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Katarina Ćorluka | Nedovoljan (1) | 6,75 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Ivana Primorac | Nedovoljan (1) | 16 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Kristina Čolak | Nedovoljan (1) | 19,9 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Iva Bešlić | Nedovoljan (1) | 5,75 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Jasna Soče | Nedovoljan (1) | 17,75 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Petra Kovač | Nedovoljan (1) | 3,7 | Nedovoljan (1) | ISPIT |
Studenti koji su položili Kemiju hrane preko parcijalnih ispita a zadovoljni su ocjenom, neka prijave ispit
u sustavu kako bi im se upisala ocjena.
PPI-2 – popravni parcijalni ispit 2
PPI-1 – popravni parcijalni ispit 1
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Rezultati 2. parcijalnog ispita iz modula Manje uzgajane vrste povrća održanog 14.1.2020.
Student |
Broj bodova |
Ocjena |
1. Iva Bošnjak |
22 |
dovoljan (2) |
2. Mia Brnadić |
29 |
vrlo dobar (4) |
3. Ante Ćurić |
20 |
nedovoljan (1) |
4. Marija Dragičević |
14 |
nedovoljan (1) |
5. Mario Jurica |
21 |
nedovoljan (1) |
6. Matej Jurić |
25 |
dobar (3) |
7. Mile Pažin |
21 |
nedovoljan (1) |
8. Josip Piplica |
23 |
dovoljan (2) |
9. Renata Vuleta |
20 |
nedovoljan (1) |
Predmetni nastavnik: doc.dr.sc. Elma Sefo
Rezultati parcijalnih ispita iz „Procesa u prehrambenoj industriji“
Ime i prezime |
Ocjena |
Ocjena |
Ocjena |
Konačna ocjena |
1. Franjo Širić |
1/2 |
|
|
|
2. Gloria Pocrnja |
1/2 |
1/2 |
|
|
3. Iva Relota |
Nedovoljan (1) |
Nedovoljan (1) |
|
|
4. Iva Sablje |
2/3 |
Nedovoljan (1) |
|
|
5. Ivan Pehar |
Dovoljan (2) |
Nedovoljan (1) |
|
|
6. Ivana Primorac |
Dobar (3) |
Dobar (3) |
|
|
7. Ivona Knežević |
1/2 |
|
|
|
8. Ivona Mandić |
Nedovoljan (1) |
Nedovoljan (1) |
|
|
9. Jasna Soče |
Nedovoljan (1) |
Nedovoljan (1) |
|
|
10. Jelena Ćorić |
3/4 |
Dovoljan (2) |
|
|
11. Katarina Ćorluka |
Dovoljan (2) |
Nedovoljan (1) |
|
|
12. Katarina Jerković |
Dovoljan (2) |
Dovoljan (2) |
|
|
13. Kristina Čolak |
Nedovoljan (1) |
Nedovoljan (1) |
|
|
14. Maja Rotim |
Nedovoljan (1) |
Nedovoljan (1) |
|
|
15. Matea Raič |
3/4 |
Vrlo dobar (4) |
|
|
16. Nevenka Jolić |
Nedovoljan (1) |
|
|
|
17. Nikolina Biško |
Dovoljan (2) |
1/2 |
|
|
18. Nina Džidić |
Nedovoljan (1) |
|
|
|
19. Petra Kovač |
1/2 |
|
|
|
20. Sara Galić |
Vrlo dobar (4) |
Vrlo dobar (4) |
|
|
21. Iva Bešlić |
1/2 |
1/2 |
|
|
Doc. dr. sc. Anita Jurić
Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet
Smjer: Prehrambena tehnologija Modul: Opća mikrobiologija
Mostar, 14.1. 2020.
OCJENE IZ MODULA “OPĆA MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE 2. GODINE STUDIJA SMIJER Prehrambena tehnologija, akademska 2019./2020.
Red. br.: |
Prezime i ime |
1. parcijalni (bodovi) |
2. parcijalni |
1. |
Alerić, Jelena |
22/35 |
22,5/35 |
2. |
Arapović, Martina |
30.5/35 |
32/35 |
3. |
Artuković, Lara |
25/35 |
24/35 |
4. |
Bošković, Laura |
NPI |
NPI |
5. |
Buha, Jelena |
25/35 |
21/35 |
6. |
Ivanković, Monika |
22/35 |
|
7. |
Jukić, Marina |
14,25/35 |
|
8. |
Lasić, Petra |
21/35 |
13,5/35 |
9. |
Lučić, Lea |
23/35 |
18/35 |
10. |
Sesar, Luca |
26,5/35 |
|
11. |
Šarac, Paula |
23,5/35 |
|
12. |
Šimunović, Anamaria |
25/35 |
22/35 |
13. |
Šuker, Zvonimir |
21/35 |
|
14. |
Čuvalo Marijeta |
14/35 |
|
15. |
Sinkić Aleksandra |
NPI |
|
16. |
Jukić, Mirjana |
17/35 |
|
Legenda uz tablicu:
NPK – nije položio/položila kolokvij iz vježbi ; NPI - nije položio/položila ispit
Objašnjenje bodova:
Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70 bodova) ;
Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježb-praktikum i iznosi: 10
Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. pismena ispita i praktikum iznosi: 80 bodova
Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%)
Bodovi i konačna ocjena:
Do 47 bodova – nedovoljan (1); 48-55 - dovoljan (2); 56-63 - dobar (3); 64-71- vrlodobar (4); 72-80 - izvrstan (5)
Predmetni nastavnik i nositelj modula:
doc.dr. sc. Višnja Vasilj
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875