Rezultati ispita

Rezultati ispita Uvod u znanstveno-istraživački rad na predroku 17.1.2020. Ocjena
Redni br. Student/ica Smjer  
1. Bagarić, Marko Zootehnika dovoljan (2)
2. Jonlija, Danijel Zootehnika nedovoljan (1)
3. Opančar, Marin Zootehnika dobar (3)
4. Vukadin, Mate Zootehnika dovoljan (2)
5. Brnadić, Mia Bilinogojstvo izvrstan (5)
6. Jurić, Matej Bilinogojstvo nedovoljan (1)
7. Pažin, Mile Bilinogojstvo izvrstan (5)
8. Dragićević, Marija Bilinogojstvo np
9. Vuleta, Renata Bilinogojstvo dobar (3)
10. Čilić, Kristina Nutricionizam dobar (3)
11. Ćorić, Nando Nutricionizam dovoljan (2)
12. Matijanić, David Nutricionizam np
13. Matković, Mirna Nutricionizam dobar (3)
14. Pehar, Luka Nutricionizam nedovoljan (1)
15. Tadić, Zvonimir Nutricionizam izvrstan (5)
16. Bošnjak. Valentina Prehrambeno inženjerstvo dobar (3)
17. Bulić, Anđelko Prehrambeno inženjerstvo dobar (3)
18. Erceg, Silvija Prehrambeno inženjerstvo np
19. Jelinić, Maja Prehrambeno inženjerstvo dobar (3)
20. Konta, Dajana Prehrambeno inženjerstvo dovoljan (2)
21. Mikulić, Josipa Prehrambeno inženjerstvo izvrstan (5)
22. Pandža,Ivona Prehrambeno inženjerstvo np
23. Sušac, Ana Prehrambeno inženjerstvo vrlo dobar (4)
24. Vukoja, Ana Prehrambeno inženjerstvo izvrstan (5)
       
  prof.dr.sc.Zrinka Knezović  

Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati drugog parcijalnog ispita (17.01.2020.) i prijedlog konačne ocjene

Ime i prezime Prvi parcijalni ispit Drugi parcijalni ispit Konačna
ocjena
Ocjena Bodovi Ocjena
Jelena Ćorić Vrlo dobar (4) 30,3 Dovoljan (2) Dobar (3)
Sara Galić Vrlo dobar (4) 42,2 Izvrstan (5) Izvrstan (5)
Katarina Jerković Dobar (3) 41,65 Izvrstan (5) Vrlo dobar (4)
Matea Raič Dovoljan (2) 28,8 Dovoljan (2) Dovoljan (2)
Ivona Knežević Dovoljan (2) 29,2 Dovoljan (2) Dovoljan (2)
Ivan Pehar Dovoljan (2) 2,35 Nedovoljan (1) PPI-2
Iva Sablje Dovoljan (2) 16,4 Nedovoljan (1) PPI-2
Mateo Radić - 36 Vrlo dobar (4) PPI-1
Nina Džidić Nedovoljan (1) 16,25 Nedovoljan (1) ISPIT
Nikolina Biško Nedovoljan (1) 21,25 Nedovoljan (1) ISPIT
Katarina Ćorluka Nedovoljan (1) 6,75 Nedovoljan (1) ISPIT
Ivana Primorac Nedovoljan (1) 16 Nedovoljan (1) ISPIT
Kristina Čolak Nedovoljan (1) 19,9 Nedovoljan (1) ISPIT
Iva Bešlić Nedovoljan (1) 5,75 Nedovoljan (1) ISPIT
Jasna Soče Nedovoljan (1) 17,75 Nedovoljan (1) ISPIT
Petra Kovač Nedovoljan (1) 3,7 Nedovoljan (1) ISPIT

Studenti koji su položili Kemiju hrane preko parcijalnih ispita a zadovoljni su ocjenom, neka prijave ispit
u sustavu kako bi im se upisala ocjena.
PPI-2 – popravni parcijalni ispit 2
PPI-1 – popravni parcijalni ispit 1
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar

Rezultati 2. parcijalnog ispita iz modula Manje uzgajane vrste povrća održanog 14.1.2020.

Student

Broj bodova

Ocjena

1.      Iva Bošnjak

22

dovoljan (2)

2.      Mia Brnadić

29

vrlo dobar (4)

3.      Ante Ćurić

20

nedovoljan (1)

4.      Marija Dragičević

14

nedovoljan (1)

5.      Mario Jurica

21

nedovoljan (1)

6.      Matej Jurić

25

dobar (3)

7.      Mile Pažin

21

nedovoljan (1)

8.      Josip Piplica

23

dovoljan (2)

9.      Renata Vuleta

20

nedovoljan (1)

Predmetni nastavnik: doc.dr.sc. Elma Sefo

Rezultati parcijalnih ispita iz „Procesa u prehrambenoj industriji“

Ime i prezime

Ocjena

Ocjena

Ocjena

Konačna

ocjena

 1. Franjo Širić

1/2

 

 

 

 2. Gloria Pocrnja

1/2

1/2

 

 

 3. Iva Relota

Nedovoljan (1)

Nedovoljan (1)

 

 

 4. Iva Sablje

2/3

Nedovoljan (1)

 

 

5. Ivan Pehar

Dovoljan (2)

Nedovoljan (1)

 

 

6. Ivana Primorac

Dobar (3)

Dobar (3)

 

 

 7. Ivona Knežević

1/2

 

 

 

 8. Ivona Mandić

Nedovoljan (1)

Nedovoljan (1)

 

 

 9. Jasna Soče

Nedovoljan (1)

Nedovoljan (1)

 

 

 10. Jelena Ćorić

3/4

Dovoljan (2)

 

 

 11. Katarina Ćorluka

Dovoljan (2)

Nedovoljan (1)

 

 

 12. Katarina Jerković

Dovoljan (2)

Dovoljan (2)

 

 

13. Kristina Čolak

Nedovoljan (1)

Nedovoljan (1)

 

 

 14. Maja Rotim

Nedovoljan (1)

Nedovoljan (1)

 

 

 15. Matea Raič

3/4

Vrlo dobar (4)

 

 

 16. Nevenka Jolić

Nedovoljan (1)

 

 

 

 17. Nikolina Biško

Dovoljan (2)

1/2

 

 

 18. Nina Džidić

Nedovoljan (1)

 

 

 

 19. Petra Kovač

1/2

 

 

 

 20. Sara Galić

Vrlo dobar (4)

Vrlo dobar (4)

 

 

21. Iva Bešlić

1/2

1/2

 

 

Doc. dr. sc. Anita Jurić

Agronomski I prehrambeno-tehnološki fakultet

Smjer: Prehrambena tehnologija  Modul: Opća mikrobiologija            

Mostar, 14.1. 2020.

OCJENE IZ MODULA  “OPĆA MIKROBIOLOGIJA” ZA STUDENTE 2. GODINE STUDIJA  SMIJER Prehrambena tehnologija, akademska 2019./2020.

Red. br.:

Prezime i ime

1. parcijalni (bodovi)

2. parcijalni

1.

Alerić, Jelena

22/35

22,5/35

2.

Arapović, Martina

30.5/35

32/35

3.

Artuković, Lara

25/35

24/35

4.

Bošković, Laura

NPI

NPI

5.

Buha, Jelena

25/35

21/35

6.

Ivanković, Monika

22/35

 

7.

Jukić, Marina

14,25/35

 

8.

Lasić, Petra

21/35

13,5/35

9.

Lučić, Lea

23/35

18/35

10.

Sesar, Luca

26,5/35

 

11.

Šarac, Paula

23,5/35

 

12.

Šimunović, Anamaria

25/35

 22/35

13.

Šuker, Zvonimir

21/35

 

14.

Čuvalo Marijeta

14/35

 

15.

Sinkić Aleksandra

NPI

 

16.

Jukić, Mirjana

17/35

 

       

Legenda uz tablicu: 

NPK – nije položio/položila kolokvij iz vježbi  ;  NPI - nije položio/položila ispit

Objašnjenje bodova:

Maksimalni broj bodova na svakom parcijalnom ispitu iznosi: 35 (na 2 parcijalna 70 bodova) ;

Maksimalni broj bodova na kolokviju iz vježb-praktikum i iznosi: 10

Ukupni (maksimalni) broj bodova iz 2 parc. pismena ispita i praktikum iznosi:  80 bodova

Minimalni broj bodova za prolaz (pozitivnu ocjenu) na svakom parcij. ispitu: 21 (60%)

Bodovi  i konačna ocjena:

Do 47 bodova – nedovoljan (1); 48-55 -  dovoljan (2);  56-63 - dobar (3);  64-71-  vrlodobar (4);  72-80 - izvrstan (5)

Predmetni nastavnik i nositelj modula:

doc.dr. sc. Višnja Vasilj

 

Izbornik

Kontakti

Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba

Računi fakulteta

Žiro račun (KM):  
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR

Devizni račun: 
SWIFT UNCR BA 22; 
IBAN: BA 393381304831854411;

ID: 4227088130064

Žiro račun Studenskog zbora (KM):  
3381302231566875

Idi na vrh