Rezultati ispita Pokusi u bilinogojstvu i Pokusi u zootehnici održan 19.2.2020.:
Studenti mogu vidjeti rad i upisati ocjenu u četvrtak 20.2.2020. u 12h.
Mostar; 19.2.2020.
prof.dr.sc. Zrinka Knezović
Tehnološko projektiranje 2_REZULTATI PISMENOG ISPITA
Karla Akmadžić |
Nedovoljan (1) |
Vlatka Živkušić |
Nedovoljan (1) |
Valentina Bošnjak |
dovoljan (2) |
Anđelko Bulić |
Nedovoljan (1) |
Ivana Oreč |
Dobar (3) |
Josipa Mikulić |
Izvrstan (-5) |
Ana Šušac |
Izvrstan (-5) |
Maja Jelinić |
Nedovoljan (1) |
Marijana Petrović |
Dobar (3) |
Mario Nižić |
Dobar (3) |
Anđela Jurišić |
Dobar (3) |
Rezultati ispita održanog 18.02.2020.
R. b. |
Prezime, ime studenta |
Br. Ind. |
Pismeni ispit |
Seminar i usmeni |
Ukupno bodova |
Konačna ocjena |
1. |
Bakoč, Milica |
449 |
0 |
10 |
10 |
Nedovoljan (1) |
2. |
Bošnjak, Valentina |
453 |
15 |
10 |
25 |
Nedovoljan (1) |
3. |
Erceg, Silvija |
477 |
NP |
--- |
--- |
Nije pristupila |
4. |
Jelinić, Maja |
421 |
40 |
10 |
50 |
Dovoljan (2) |
5. |
Pandža, Ivona |
475 |
40 |
20 |
60 |
Dobar (3) |
Broj bodova |
0-49 |
50-59 |
60-74 |
75-89 |
90-100 |
Ocjena |
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
Radovi se mogu pogledati 25.02.2020. u 11:30 sati, FSRE, ured 227.
Upis ocjena obavit će se 25.02.2020. u 11:30 sati, FSRE, ured 227.
Mostar, 19.02.2020.
Doc. dr. sc. Miroslav Grubišić
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati prvog ispitnog roka (11.02.2020.)
Ime i prezime | Bodovi | Ocjena |
Glorija Pocrnja | 37,55 | Dobar (3) |
Ivana Primorac | 36,05 | Dobar (3) |
Anđela Pavković | 35,45 | Dobar (3) |
Nikolina Biško | 35 | Dobar (3) |
Nina Džidić | 25,50 | Nedovoljan (1) |
Petra Kovač | 22,85 | Nedovoljan (1) |
Nevenka Jolić | 20,35 | Nedovoljan (1) |
Jasna Soče | 18,35 | Nedovoljan (1) |
Katarina Ćorluka | 10,65 | Nedovoljan (1) |
Josip Kovač | 8,05 | Nedovoljan (1) |
Ivona Mandić | 5,35 | Nedovoljan (1) |
Maja Rotim | 1 | Nedovoljan (1) |
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje:
Izvrstan: 50 – 45
vrlo dobar: 44,9 – 40
dobar: 39,9 – 35
dovoljan: 34,9 – 30
Sveučilište u Mostaru
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Diplomski studij: Prehrambeno inženjerstvo
Razvoj novih proizvoda u preh.industriji
Rezultati prvog ispitnog roka (11.02.2020.)
Ime i prezime | Ocjena - seminarski rad |
Bodovi | Ocjena - ispit | Konačna ocjena |
Josipa Mikulić | Vrlo dobar (4) | 28 | Vrlo dobar (4) | Vrlo dobar (4) |
Vlatka Živkušić | Vrlo dobar (4) | 26 | Dobar (3) | Dobar (3) |
Martina Kvesić | Dobar (3) | 23,5 | Dovoljan (2) | Dovoljan (2) |
Silvija Erceg | Dobar (3) | 30 | Vrlo dobar (4) | Vrlo dobar (4) |
Ivona Pandža | Vrlo dobar (4) | 23 | Dovoljan (2) | Dobar (3) |
Mario Nižić | Vrlo dobar (4) | 33 | Izvrstan (5) | Izvrstan (5) |
Marijana Petrović | Vrlo dobar (4) | 34 | Izvrstan (5) | Izvrstan (5) |
Ana Šušac | Vrlo dobar (4) | 26 | Dobar (3) | Dobar (3) |
Valentina Bošnjak | Vrlo dobar (4) | 27 | Dobar (3) | Dobar (3) |
Anđelko Bulić | Vrlo dobar (4) | 25 | Dobar (3) | Dobar (3) |
Maja Jelinić | Vrlo dobar (4) | 33 | Izvrstan (5) | Izvrstan (5) |
Ružica Šarčević | Vrlo dobar (4) | 28 | Vrlo dobar (4) | Vrlo dobar (4) |
Marija Bezer | Vrlo dobar (4) | 32 | Izvrstan (5) | Izvrstan (5) |
Dajana Konta | Izvrstan (5) | 29 | Vrlo dobar (4) | Vrlo dobar (4) |
Karla Akmadžić | Izvrstan (5) | 27 | Dobar (3) | Vrlo dobar (4) |
Ivana Šimić | Dobar (3) | 18 | Nedovoljan (1) | - |
Gabrijela Pehar | Vrlo dobar (4) | 17,5 | Nedovoljan (1) | - |
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Ocjenjivanje pismenog ispita:
zvrstan: 35 – 31,5
vrlo dobar: 31,4 – 28
dobar: 27,9 – 24,5
dovoljan: 24,4 – 21
Ocjena seminarskog rada donosi 40% ukupne ocjene a pismenog ispita 60%.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875