Rezultati ispitnog roka 15.6 iz predmeta Procesi u prehrambenoj industriji, Prehrambeno inženjerstvo i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilište u Mostaru
Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija
Kemija hrane
Rezultati ispita održanog 16. 06. 2020.
Ime i prezime | Ocjena |
Franjo Širić | Vrlo dobar (4) |
Iva Bešlić | Dovoljan (2) |
Dario Mihalj | Dovoljan (2) |
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875