Studenti koji su pristupili on line ispitu iz Biometrike 28.7.2020. nisu položili.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakulte tSveučilište u Mostaru Preddiplomski studij: Prehrambena tehnologija Kemija hrane Rezultati ispita održanog 27. 07. 2020
.Ime i prezime Bodovi (%)Ocjena
Ivona Mandić49, 93 Nedovoljan (1)
Zvonimir Pehar33,79 Nedovoljan (1)
Za pozitivnu ocjenu bilo je potrebno ostvariti 60% od ukupnog broja bodova.
Prof. dr. sc. Mirela Kopjar
Rezultati ispita iz Fizikalne kemije održanog 23. 7. 2020.
Paula Šarac |
60/100 |
dovoljan (2)
|
Kristina Čolak |
56/100 |
dovoljan (2)
|
Iva Bešlić |
16/100 |
nedovoljan (1)
|
Franjo Širić |
0/100 |
nedovoljan (1)
|
Iva Roleta |
0 /100 |
nedovoljan (1)
|
Paula Šarac |
60/100 |
dovoljan (2)
|
Kristina Čolak |
56/100 |
dovoljan (2)
|
Iva Bešlić |
16/100 |
nedovoljan (1)
|
Franjo Širić |
0/100 |
nedovoljan (1)
|
Iva Roleta |
0 /100 |
nedovoljan (1)
|
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Preddiplomski studij
Prehrambena tehnologija
Predmet: TEHNOLOGIJA PRERADE SIROVINA BILJNOG PODRIJETLA
(dio ispita iz Tehnologije ulja)
REZULTATI PISMENOG KOLOKVIJA
održanog 13.7.2020.
________________________
prof. dr. sc. Tihomir Moslavac
Rezultati ispitnog roka 17.7.2020. iz Prehrambenog inženjerstva i Opasnosti vezane uz hranu su u ISS sustavu.
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875