1. Zvonimir Pehar dovoljan (2)
2. Iva Relota dobar (3)
3. Franjo Širić izvrstan (5)
Rezultati ispita iz Kemije 2
Broj indeksa |
Broj bodova |
2406 |
68 |
2409 |
63 |
2351 |
0* |
2363 |
0* |
2424 |
0* |
*nije odgovoreno eliminacijsko pitanje
Bodovni prag: 55.
Upis ocjena: nakon drugog ispitnog roka.
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Diplomski studij Prehrambeno inženjerstvo
„JEDINIČNE OPERACIJE U PREHRAMBENOM INŽENJERSTVU“
REZULTATI ISPITA održanog 2. rujna, 2020.
Mostar, 03. rujna, 2020.
Prof.dr.sc. S.Tomas
AGRONOMSKI I PREHRAMBENO-TEHNOLOŠKI FAKULTET
SVEUČILIŠTA U MOSTARU
Preddiplomski studij Prehrambena tehnologija
„INŽENJERSTVO“
REZULTATI ISPITA
02.rujna, 2020.
I.DIO bodovi
II.DIO
Mostar, 3. rujna, 2020.
Prof. dr.sc. S. Tomas
Tehnologija prerade sirovina biljnog podrijetla
Rezultati ispita, 1.9.2020.
Lidija Ramljak |
Dovoljan (2) |
Petra Kovač |
Dovoljan (2) |
Ivona Mandić |
Dobar (3) |
Ivan Pehar |
Izvrstan (5) |
prof.dr.sc. Jurislav Babić
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Mostaru
Biskupa Čule bb 88000 Mostar BiH
Tel.: +387 (0) 36 337 102,
Fax.: +387 (0) 36 337 105,
Studentska služba: +387 (0) 36 337 100,
Email: aptf@sum.ba, referada@aptf.sum.ba
Žiro račun (KM):
3381302271314953
UNICREDIT BANK d.d. MOSTAR
Devizni račun:
SWIFT UNCR BA 22;
IBAN: BA 393381304831854411;
ID: 4227088130064
Žiro račun Studenskog zbora (KM):
3381302231566875